Nový update programu PCset Graphic 5.0 pro modely Reiner 940 a 970

O elektronických razítkách Reiner píšeme na Megablogu pravidelně. Nejnovější modely razítek jsou atraktivní i díky využití programu PCset Graphic. Razítko je tak jednoduše programovatelné a ovladatelné přes počítač. Nyní je jako součást modelů 940 a 970 i nový update programu PCset Graphic s novými funkcemi a pohodlnou možností připojení přes bluetooth.

 O programu PCset Graphic si můžete více přečíst v článku: Reiner jetStamp graphic 970 s vylepšeným firmwarem PC Graphic

  • Největší novinkou nové verze programu PCset Graphic je možnost přenosu dat mezi razítkem a programem nejen USB kabelem, ale také bezdrátově přes bluetooth. U starší verze se někdy při nesprávné manipulaci s kabelem mohl poškodit USB konektor v razítku. Při připojení bluetooth k žádnému podobnému poškození nemůže dojít a razítko je i flexibilnější.
  • Nová verze také nabízí možnost ochrany razítka proti nepovolené změně otisku a nepovolenému použití razítka v těchto třech variantách:
  1. ochrana zařízení není aktivní – vše funguje, je možné nastavovat a měnit
  2. další otisk nemůže být nahrán do razítka a razítkem nelze tisknout bez použití hesla
  3. další otisk může být nahrán do razítka a razítkem nelze tisknout bez použití hesla

Naši zákazníci, kteří si koupili razítka REINER, mají od nás samozřejmě nárok na update zdarma na tuto nejnovější verzi. Update je možný u modelu REINER 940 od seriového čísla 500 a u REINER 970 u všech modelů.

Nová verze ke stažení přímo zde

Jaké jsou další výhody programu PC Graphic

Kromě takové samozřejmosti, jako je tisk čísel, data, času a textu, umí Reinery díky programu PC Graphic tisknout také různé grafiky a čárové kódy. V razítku mohou být v jeden okamžik uloženy až 4 různé grafiky. Grafika vytvořená v počítači může být do razítka snadno a rychle přenesena pomocí USB nebo Bluetooth.

Jak PC Graphic používat?

Nejprve je třeba software PC Graphic instalovat ve vašem počítači. Toho dosáhnete tak, si ze stránek www.megaflex.cz stáhnete novou verzi programu PC Graphic v. 5. Po rozbalení instalaci spustíte poklepáním na soubor setup.exe. Po jejím dokončení a restartu počítače je program připraven k použití. Spustíte ho poklepáním ikony razítka Reiner PCset graphic.

Jako druhý krok je třeba přehrát program (firmware) v samotném razítku. Instalátor si také stáhnete ze stránek www.megaflex.cz. Soubor rozbalíte, připojíte razítko k počítači, zapnete ho a instalaci zahájíte poklepáním na soubor 940Firmware0500.exe nebo 970Firmware0500.exe podle typu razítka.

Uživatelské rozhraní ukazuje menu s typickými windows (File, Edit a Help) a PCset graphic (Format, Extra) funkcemi, lištu nástrojů, čtyři řádky pro sestavení různých otisků, a stavovou lištu s ukazateli množství inkoustu, stav akumulátorů či způsob a aktivitu připojení razítka k počítači.

Čárový kód nebo individuální grafika

Pomocí ikon v horní liště pak sestavíte libovolný text, vložíte datum, čas, můžete nastavit číslování jednotlivých otisků. Nebo můžete vložit čárový kód, který lze v programu přímo generovat – a to v různých formátech a podobách. (Více v přiloženém manuálu).

Je také možné vkládat individuální grafiku, kterou jste si připravili v jiném grafickém programu. Po vytvoření grafiky ji lehce přenesete do vašeho zařízení, kliknutím na příslušnou ikonu a po úspěšném přenosu již můžete tisknout.

Jak jsme již uvedli, v razítku je možné mít uloženy v jeden moment až čtyři různé otisky. Řadičem pak zvolíte požadovaný otisk 1 – 4.

Zaujala vás tato razítka?
Objednat Reiner 970 si můžete přímo zde
Objernat Reiner 940 si můžete přímo zde

 

V seriálu o výrobcích Reiner jsme již psali o:

Zajímavá aplikace a použití elektronického razítka Reiner 940 pro popis plastových krabiček
Reiner jetStamp graphic 970 s vylepšeným firmwarem PC Graphic
Novinka v nabídce jetStamp graphic 970
jetStamp 790 a 792
ChronoDater 920/922/925
Reiner Speed-i-jet 798

REINER 940 MP nově i s rychleschnoucí barvou
Elektronická razítka Reiner do kanceláře i do výroby

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny