Polštářky pro PRINTY 4 pasují i do starších modelů

Nedávno nás překvapila milá dáma, která chtěla nový polštářek do staršího razítka a přišla až k nám do Megaflexu s informací, že jí v jedné prodejně sdělili, že nové polštářky do PRINTY 4 mají jiný rozměr a do starších modelů razítek je není možné použít.

Tato informace je však samozřejmě zcela mylná!

Zákaznice se u nejmenovaného výrobce razítek dozvěděla, že novější polštářky ve starších modelech razítek nedrží a vypadávají. Přesvědčili jsme ji o opaku a věnovali jí nový polštářek. Paní odešla spokojená. V nás však zůstala malá pochyba, zda podobnou nesprávnou informaci nezískají zákazníci i jinde…

Je samozřejmě technicky i obchodně správné, že výrobce razítek doporučuje zákazníkům spíše pořízení nového, hezčího modelu. Nicméně pokud klient trvá pouze na nákupu polštářku, nic vám nebrání mu jej prodat i do staršího modelu. Polštářky pro Printy 4 jsou úmyslně vyrobeny přesně tak, aby byly kompatibilní s novými razítky, ale umožňovaly snadnou výměnu i ve starších modelech.

Můžete vybírat z našeho obsáhlého katalogu polštářků přímo zde

 

Na instruktážní video s výměnou polštářku se můžete podívat ZDE

Stáhnout si můžete i katalog razítek a polštářků TRODAT v PDF verzi

 

 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, okterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

 

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny