Překvapivý nález doma ve skladu: i po 26 letech stále funkční razítka TRODAT

Kategorie Razítka

Nedávno jsme se doma pustili do generálního úklidu bytu, který jsme dlouho plánovali. Tentokrát jsme šli i do těch nejzapadlejších, nejzaprášenějších krabic v komoře. Z jedné takové krabice na nás vykoukla i starší razítka TRODAT. Byla to hezká sbírka, takový průřez modely, které se nám doma nashromáždily za celá léta, co je naše rodina s razítky bezprostředně spjata.

Byly to pěkné poklady. Moje úplně první žluté razítko se jménem a adresou, co jsem nosila do školy a razítkovala s ním sešity. Jedna stařičká verze datumky Professional, několik generací nejoblíbenějšího razítka Printy.

Co mě ale příjemně potěšilo bylo, že všechna, kromě jednoho, které mělo lehce zatuhlý polštářek, byla stále funkční.

Výrobek, který má životnost 20 – 26 let – to si myslím není vůbec špatné vysvědčení. Asi i z těchto důvodů, zůstává TRODAT jedničkou na trhu.

Prohlédněte si jednotlivé poklady na fotografiích, které pořídil Radek Mikuláš. Můžete si je kliknutím na konkrétní obrázek zvětšit.

 

Již brzy se můžete těšit na zcela nové razítko do TRODAT rodiny, které představíme na naší tradiční MEGAPARTY. Pozvánku obdržíte včas.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny