Připravujeme pro vás akci: Goldring Style k objednávce zdarma

Na přelom března a dubna pro vás – registrované zákazníky firmy Megaflex – opět připravujeme velmi příjemnou jednorázovou akci. Na Megablogu najdete speciální časově omezený kód, který vám – k objednávce razítek, kterou v daný den provedete – zajistí dárek v podobě tužky Goldring Style zdarma. Pečlivě proto sledujte MEGABLOG, ať vám nic neuteče.

Tužky Goldring s razítkem

Samozřejmě nemusíte čekat na akci a vzorek zdarma, tužky s razítkem můžete vašim zákazníkům prodávat už dnes. Goldring – tedy elegantní pera s přímo zabudovaným razítkem – jsou praktickým osobním dárkem, který potěší i překvapí. Jedná se o exkluzivní psací potřeby pro skutečné osobnosti. Kombinují v sobě luxusní propisovací tužku a plně funkční razítko, které je vždy při ruce.

Goldring je symbolem nadčasového designu, je vyráběn s dlouholetou tradicí v přesnosti a spolehlivosti. Použité materiály, řešení mechaniky i povrchové zpracování splňují ty nejvyšší standardy kvality s vynikajícím technickým zpracováním.

Každá tužka Goldring představuje ideální osobní dárek. Navíc můžete každé pero ještě popsat a více personalizovat CO2 laserem, což jistě zákazníka příjemně překvapí a budoucího majitele tužky ohromí.

Samozřejmě, nejlepším doporučením výrobku je, když ho sám specialista, tedy výrobce razítek, používá… Uvažte to. 

Pro zobrazení podrobných informací se prosím přihlaste.

Přihlásit se

Tužky Goldring můžete objednávat přímo zde.

 

goldring

Nabízíme je v těchto variantách:

řada Goldring Automatic (3 řádkové zabudované razítko, různé barvy a provedení, více najdete v katalogu Goldring)

řada Goldring Grandomatic (4 řádkové zabudované razítko, různé barvy a provedení – více v našem katalogu Goldring)

řada Goldring Style (3 řádkové zabudované razítko, různé barvy a provedení – více v našem katalogu Goldring)

Specialita: Goldring Smart Style (kombinace pera, razítka a Smart Touch Pen v jednom, objednávejte e-mailem na alena.sebestianova@megaflex.cz)

O Goldring Smart Style jsme psali:
Novinka: Goldring Smart Style: Pero, razítko a smart pen v jednom

 –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery firmy Megaflex. Pokud nejste výrobce razítek, ale máte zájem o produkt, o němž píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny