Prodejní ceny 2013

Vzhledem k rostoucím cenám surovin a energií se některé naše prodejní ceny pro rok 2013 mírně mění. Došlo k malému zvýšení cen razítek TRODAT, některých gravírovacích materiálů ROWMARK i orientačních systémů TRILINE. Naopak ceny laserů TROTEC a Megaflex SHINE zůstávají prakticky beze změny, některé modely budou díky vysoké sériovosti dokonce trochu levnější. Podrobnosti o cenách jsou však určeny pouze přihlášeným uživatelům.

Pokud si tedy chcete stáhnout nové Ceníky nebo se podívat na detaily týkající se cen, slev či struktury obratu vaší firmy u nás, přejděte prosím na www.megaflex.cz a vyberte kategorii produktů, která vás zajímá. Přihlaste se svým uživatelským jménem a heslem. (Pokud potřebujete pomoc s přihlášením, kontaktujte nás). Ceníky ve formátu xls potom najdete v sekci DOKUMENTY/CENÍKY.

Informace specifické pouze pro vaši firmu pak hledejte (po přihlášení) v sekci MOJE FIRMA. Aktuální ceny u produktů však uvidíte až po 28.12.2013, protože nové ceny budou aktivovány k tomuto datu. Pro jakékoli dotazy jsme samozřejmě k dispozici. 

Brzy se vás také na blogu zeptáme na názor na Doporučené ceny a jejich budoucnost.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny