Razítko: vhodný prostředek k ochraně dokumentů

Kategorie Razítka

V dnešní době se díky možnostem elektronické komunikace zjednodušuje a zrychluje výměna dokumentů a smluv. Na druhé straně je mnohem snazší nějaký ten „uřední papír“ padělat. Existuje celá řada prvků, jak tomu zabránit a pravost zajistit a ověřit. Razítkování a pečetě patří neodmyslitelně k těm nejspolehlivějším. Nezapomínejte tedy připomínat vašim zákazníkům i tuto funkci razítek.

Kromě běžných samobarvicích razítek, které znáte, nabízíme i speciální produkty, přímo vyráběné právě k ochraně pravosti dokumentů.

Merkant (záměrná nedokonalost v otisku)

Tato ochrana pravosti dokumentu je velmi inovativní a málokdo ji „prokoukne“. V otisku razítka si váš zákazník objedná (vy mu poradíte, navrhnete) malou nedokonalost, kterou běžný uživatel přehlédne. Může to být například záměrné malé bílé místo v otisku nebo čárka (chlup) navíc, jiný font jednoho písmena a tak podobně. Kdokoliv by se pokusil razítko padělat selže, protože o této tajné ochraně nebude mít ani ponětí.

„Neviditelná“ UV Barva

Do jakéhokoliv samobarvicího Trodat razítka si zákazník koupí suchý polštářek a k němu speciální UV barvu. Polštářek barvou napustí, vloží do razítka a může tisknout “neviditelně”. Pak stačí posvítit UV testerem (kapesní zářivkou), pod jehož světlem se otisk objeví – pravost dokumentu je možné kdykoliv velice efektně zkontrolovat a ověřit. Více o dalším využítí „neviditelných“ UV barev se dočtete i v tomto článku

Norris

 

Plastotypy/reliéfní razítka

S nabídkou reliéfních razítek se mezi produkty u Megaflexu setkáváte a nakupujete je pravidelně a k jedinečnému označení pravosti dokumentu se hodí perfektně. Reliéfní razítka se hodí na každou smlouvu,  ale mohou ozvláštnit i pozvánku, kreativní aplikaci, pohlednici, knihu, vstupenku, menu v restauraci, vizitky…  Letos očekáváme nový “přírustek“ do rodiny: Trodat Ideal Seal, o kterém jsme psali zde

Ideal_M1_desk

 –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny