Slavíme růst prodeje vícebarevných otisků. Profitujete na něm i Vy?

Nemusíme si namlouvat, že po tolika letech úspěšného prodeje razítek v Česku a na Slovensku, můžeme očekávat překvapivý skokový nárůst. Trh je v podstatě nasycen a je příjemné, že převážně razítky TRODAT. Přesto jsou možnosti, jak zvýšit zisk. Jednou z nich je prodej vícebarevných razítek MCI.

V poslední době jsme zaznamenali zvýšený zájem o individualizovaná vícebarevná razítka TRODAT MCI (multicolor impression), tedy samobarvicí razítka s vícebarevnými otisky. Zřejmě je to tím, že barevné otisky jsou přece jen něčím relativně novým a zákazníkům se smyslem pro styl či image přinášejí to potřebné Něco Navíc.

Méně práce pro vás a větší zisk na každém prodaném kusu je pak jistě příjemným bonusem. Výroba je pohodlná, nemáte s objednávkou žádnou práci navíc – MCI polštářek si můžete objednat u nás a my jej pro vás na laseru rádi vyrobíme a dodáme. Pokud budete mít zájem, vyrobíme pro vás i štoček a dodáme kompletně s razítkem. 

Život je pestrý

Zajímavý život je barevný, i razítka by měla být hezká a zajímavá. Díky jedinečné laserové technologii, na které MCI vyrábíme, jsou otisky dokonalé a přesné. Fantazii se meze nekladou. Nebojte se tedy zákazníkům rozšířit obzory a barevné otisky nabízet. Jistě to ocení. Barevný otisk dělá mnohem lepší dojem.

Rada pro vás

Mějte prosím jen na paměti, že minimální rozestup mezi jednotlivými barevnými poli musí být alespoň 1,5 mm a také nedoporučujeme dělat jednotlivá pole příliš malá, i když to technologie výroby MCI polštářků umožňuje. Takové pole totiž pak pojme velmi málo barvy a je třeba jej častěji doplňovat a také samotná hmota polstářku je nestabilní a může dojít k nechtěnému spojení s vedlejším barevným polem a tím k znehodnocení polštářku.

A ještě jeden tip

Razítka s vícebarevným otiskem prodáte nejspíše tehdy, když je Váš zákazník uvidí. Správným začátkem prodeje proto je objednávka Vašeho firmního razítka v úpravě MCI. Co Vy na to? 

Nahlédněte do katalogu firmy Megaflex a seznamte se s možnostmi MCI!

Objednávat a vybírat MCI razítka můžete přímo v katalogu ZDE
Stačí v pravé části stránky nahoře ve vyhledávání zadat klíčové slovo MCI a uvidíte jen modely s možností vícebarevných otisků

O MCI a jejich výrobě a objednávání si můžete přečíst také v následujícím textu:
Program MciCheck zcela zdarma ke stažení pro vás

 –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

BESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswy

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny