Trodat Professional 4.0 odhalen!

Kategorie Razítka

Moc rádi jsme se s více než stovkou z vás minulý pátek, tedy 12.5. 2017, sešli v Bratislavě na prezentaci světové novinky: razítka Trodat Professional 4.0. K odhalení nového razítka došlo ve Štúdiu L + S během TRODAT PARTY 2017. Party ozdobilo kultovní představení Iluzionisti s Milanem Lasicou v hlavní roli. 

Setkání zahájil ředitel Megaflexu krátkou úvahou o situaci na razítkovém trhu. „Daří se nám všem zatím pořád velmi dobře. Přesto je jasné, že digitalizace světa, nápady typu EET, ale i elektronické faktury a další dokumenty, snižují potřebu otisků razítek. S růstem počtu prodaných razítek tedy moc počítat nelze. Klientů proto musíme nabízet vyšší kvalitu, lepší funkcionalitu, ještě lépe plnit všechna jejich, tedy i ta nevyslovená, přání. A tato nová kvalita a lepší funkčnost nám umožní žádat za výrobky, které prodáváme, vyšší cenu. Razítko TRODAT PROFESSIONAL 4.0 nám všem takovou možnost dává. Je jen na nás, jak ji využijeme. Naší budoucností tedy jistě není prodej velkého počtu levných razítek, ale spíše prodej skutečné kvality“, uzavřel svou myšlenku Ing. Milan Boehm.     

I těm, kteří se nemohli zúčastnit, bychom rádi nabídli ke stažení prezentační powerpoint, který podle našeho názoru velmi dobře popisuje všechny novinky a vlastnosti tohoto krásného razítka. Doporučujeme, aby se s ní seznámili především ti, kteří budou razítko prodávat.

Váš Megaflex Team

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny