Už je to tady. Nová verze razítko.cz vás očekává!

Kategorie Razítka

Jako uživatelé shopu razitko.cz v těchto hodinách od Megaflexu dostanete e-mail s důležitými informacemi o přechodu na zcela novou verzi systému. Abychom v něm mohli spustit i profil vaší firmy a umožnili tak vaši zákazníkům využívat všech jeho skvělých výhod, potřebujeme nezbytně vaši spolupráci! Bez vaší interakce nebude možné systém pro vaši firmu spustit. Věnujte prosím velkou pozornost informacím, které e-mail obsahuje. 

Co je třeba udělat?

Vyzkoušejte si a hlavně upravte váš shop na míru a podle skutečnosti

Připravili jsme vám profil v novém systému na dočasné doméně, jejíž adresu naleznete ve zmíněném e-mailu.
Po ostrém spuštění poběží web na stejné adrese jako dříve. Předběžný start vám poskytne dostatek času vše si správně nastavit a vyzkoušet.
Nový systém také umožní úplnou individualizaci celého vzhledu a jeho případné přizpůsobení vašemu webu.

Přihlašovací údaje zůstávají stejné jako u původního systému.

Věnujte prosím v příštích dnech trochu času prozkoumání a nastavení celého systému. Je možné, že přitom narazíte na drobné chyby nebo nejasnosti.

I Slunce má skvrny.

Přesto, že jsme se snažili najít a opravit všechny chybičky, jistě jich tam ještě několik bude. Budeme velmi rádi, když nám je hned sdělíte, ideálně emailem, a pomůžete tak nový systém rychle dostat do stavu dokonalosti.
PROSÍME, PIŠTE NÁM VŠECHNY POSTŘEHY A ODHALENÉ CHYBY NA EMAIL info@razitko.cz. Nezapomeňte také připojit snímek celé obrazovky s chybou a verzi prohlížeče, kterou používáte. Pomůžete nám tím udělat systém ještě lepším.

Prozkoumejte tedy systém dle instrukcí, které vám přijdou, zkontrolujte údaje, pobočky, adresy, mapy, ceníky a kontakty. Přizpůsobte si stránku vašim potřebám.
DOPORUČUJEME vám také vyzkoušet si registraci a objednávku jako zákazník a prozkoumat jak celý systém funguje i ze strany vašich budoucích klientů.

Systém pro nás vyvinul pan Radek Mikuláš, mikulas@megaflex.cz, tel: 777 018 676 i na něj se můžete obracet s případnými dotazy a potížemi.

Ostrý start nového systému plánujeme provést během víkendu 8. – 9.11. 2014

Starý systém bude potom vypnut!

Technicky nelze provozovat oba systémy, starý i nový současně. Váš profil v novém systému bude zapnut až poté, kdy od vás obdržíme oznámení o tom, že jste se změnami srozuměni. I po spuštění nového sytému si samozřejmě vaše individuální nastavení budete moci kdykoli dále upravovat podle vašeho přání nebo aktuální situace.

Systém samozřejmě zůstává pro partnery Megaflexu i nadále zcela zdarma. V článku Nové www.razitko.cz je tady! najdete na jednom místě informaci o všech novinkách systému.

Doufáme, že se vám nový systém bude líbit a těšíme s na vaše vlídné komentáře!

Váš Megaflex team

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny