Výměnný rámeček: Zajímavosti o novém razítku TRODAT Professional 4.0

Na TRODAT PARTY 2017 jsme představili nový TRODAT PROFESSIONAL 4.0. Jelikož se jedná o novinku, která má skvělý a promyšlený design, pojďme se postupně podívat na některé „vychytávky“ podrobněji.   

Věděli jste například, že každý Professional 4.0 si můžete personalizovat pomocí výměnného rámečku? Rozeznáte a vyberete tak snadno na stole či ve skladu právě to razítko, které chcete použít. Každý TRODAT Professional můžete samozřejmě také individuálně popsat laserem – například vyzdobit jej logem firmy. Díky těmto volitelným prvkům pak razítko poznáte na první pohled.

vymenny

 

V našem e-shopu najdete rámečky v těchto provedeních:

(náhled se zvětší po kliknutí na obrázek)

profiks

Chcete vědět víc? Rádi bychom vám nabídli ke stažení prezentační powerpoint, který podle našeho názoru velmi dobře popisuje všechny novinky a vlastnosti tohoto krásného razítka. Doporučujeme, aby se s ní seznámili především ti, kteří budou razítko prodávat.

 

Váš Megaflex Team

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny