Zajímavá aplikace a použití elektronického razítka Reiner 940 pro popis plastových krabiček

Navštívil nás zákazník se zajímavou zakázkou. Hledal nejlepší elektronické razítko (mobilní inkoustovou tiskárnu) pro popis plastových krabiček. Sám si z naší nabídky předvybral model Reiner 940, což byla velmi dobrá volba.

Zákazník chtěl od nás doporučit výrobek, kterým by mohl snadno, rychle a trvale popisovat plastové krabičky. Požadovaný otisk měl obsahovat logo výrobce, čárový kód, datum výroby a expirace. Otisk měl být vždy stejný bez ohledu na rychlost popisu. Právě pro tuto zakázku je Reiner 940 velmi vhodný. Díky encoderu, jenž snímá rychlost pohybu razítka, je otisk pokaždé identický a nezáleží na rychlosti, jakou obsluha razítkem pohybuje. To je veliká výhoda na rozdíl např. od modelu Reiner 798 speed-i-jet, kde můžete rychlostí popisu ovlivňovat řez a tučnost písma. To v případě našeho zákazníka nebylo žádoucí.).

Spolu s Reinerem 940, jehož volbu jsme zákazníkovi pochválili, jsme dodali i nejvhodnější rychleschnoucí barvu, aby popis byl nesmazatelný. Společně jsme vymysleli i techniku pro potisk krabiček. V desce bude vyříznutý otvor, do kterého se umístí popisovaná krabička. Pak se už jen snadno přiloží razítko, stiskne spouštěcí tlačítko a přejede jím zleva do prava. Výsledkem budou naprosto stejné otisky.

 

 

Elektronické razítko Reiner 940 je plně grafické a nabízí díky programu PC Graphic, který je součástí balení, i možnost pohodlně nastavovat čarové kódy.

Program PC Graphic

Kromě takové samozřejmosti, jako je tisk čísel, data, času a textu, umí razítko díky programu PC Graphic tisknout také různé grafiky a čárové kódy. V razítku mohou být v jeden okamžik uloženy až 4 různé grafiky. Grafika vytvořená v počítači může být do razítka snadno a rychle přenesena pomocí USB nebo Bluetooth.

O tom, co PC Graphic přesně umí, si můžete přečíst v tomto článku

Zaujal vás Reiner 940 MP, můžete si přečíst více:

Mobilní inkoustová tiskárna Reiner 940 MP umožňuje snadný a rychlý tisk textů, výrobních čísel, dat či čárových kódů. Otisk si velmi jednoduše sestavíte jnebo upravíte pomocí vašeho PC. Přes všechny tyto vymoženosti je to pořád ještě razítko, které umožní značení či popis všude tam, kde by technicky složitější řešení, tedy například moderní popis laserem, bylo ekonomicky nepřijatelné. Psali jsme o něm před časem podrobněji zde.

Reiner 940 MP je k dispozici i S RYCHLESCHNOUCÍ BARVOU. Výhodou této inovace je, že razítko lze použít i ke značení neporézních materiálů, tedy kovů či plastů, ale třeba také fotografií a podobně.

Základní popis

  • Jedna tisková patrona vystačí až pro 20.000 perfektních otisků.
  • tiskne čísla, data, čas, texty, loga a čárové kódy i ve víceřádkovém formátu
  • otisk snadno sestavíte pomocí PC a přenesete do razítka Speed-i-Marker 940 kabelem USB
  • mobilní nebo stacionární použití (s trvalým připojením ke zdroji napětí)
  • tiskne rolováním po povrchu nebo bezkontaktním způsobem
  • tiskne rychle a tiše na hladké i hrubé povrchy

Technické údaje a obsah balení

  • Rozměry: 47 mm x 147 mm x 221 mm
  • Váha cca: 530 g
  • Max. tisková plocha: (š x v) 140 mm x 12,7 mm
  • Max. rychlost tisku: 400 mm/s
  • Rozlišení tisku: 300 dpi
  • Kapacita baterie: až 1000 otisků
  • Inkjet tisková patronainstalační CD ROM (Win 98SE, ME, 2000, XP, Vista, Win 7)
  • USB nabíječka, USB kabel, 2 nabíjecí baterie AA
  • návod k obsluze

Pro další informace či komunikaci se zákazníky můžete využít následující video, které ukazuje nejen možnosti použití Speed-i-Marker 940, ale hlavně jak jednoduché je sestavení otisku pomocí PC.

 

 

V seriálu o výrobcích Reiner jsme již psali o:
Reiner jetStamp graphic 970 s vylepšeným firmwarem PC Graphic
Novinka v nabídce jetStamp graphic 970
jetStamp 790 a 792
ChronoDater 920/922/925
Reiner Speed-i-jet 798

REINER 940 MP nově i s rychleschnoucí barvou
Elektronická razítka Reiner do kanceláře i do výroby

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny