Změny některých cen pro rok 2016

Právě končící rok byl, i Vaší zásluhou, pro Megaflex obchodně velmi úspěšný. Náš obrat po několika letech vzrostl o téměř 20%, a to ve všech základních komoditách.

Příjemným překvapením je tento fakt zejména v oboru razítek, kde máme za sebou několik let stagnace nebo jen mírného růstu prodeje. Domníváme se, že za tímto úspěchem alespoň zčásti stojí náš nový online systém www.razitko.cz, tedy software, který je určen právě Vám a hlavně Vašim zákazníkům pro objednávání razítek na webu. Přestože se do nového systému zatím přihlásila – ve srovnání se starým – pouze zhruba polovina výrobců razítek, přináší jim více než dvojnásobný obrat! Pokud s aplikací objednávacího programu potřebujete poradit, kontaktujte nás co nejdříve. Systém je výrobcům razítek TRODAT samozřejmě k dispozici bezplatně.

Mírný růst prodeje laserů i deskových gravírovacích materiálů ROWMARK je zastíněn skvělými výsledky v oblasti orientačních systémů TRILINE. Pokud jste se do jejich prodeje ještě nepustili, doporučujeme to znovu zvážit. Všechno potřebné vybavení pravděpodobně máte již nyní k dispozici a v nás máte partnera, který může nabídnout rady začátečníkům i perfektní servis zkušeným…

Dovolte, abychom Vám ještě jednou poděkovali za přízeň a důvěru, kterou naší firmě věnujete. 

V našem ceníku dochází s platností od  1. lednu 2016 k několika změnám:

U sortimentu Trodat půjde o nárůst přibližně 1,5 procenta.
Ceny barev Noris a materiálu Rowmark zůstavají stejné.
U Horray a Reiner se bude jednat o přibližně 4 procentní nárůst cen.
V produktech TRILINE a u materiálů na laserový popis od výrobce Ferro zaznamenáte přibližně desetiprocentní zvýšení cen.

S vydáním nových Doporučených cen v tištěné formě počítáme k 1.4.2016.

Naše změny cen pouze reflektují změny podmínek našich dodavatelů. Kompletní ceníky najdou naši registrovaní zákazníci od 21.12.2015 na obvyklém místě v sekci Dokumenty – Ceníky – Velkoobchodní (formát xls) na našem webu razitka.trodat.cz (pouze po přihlášení).

 

 Krásné svátky přeje Megaflexteam

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny