Koronavirus: Co můžeme udělat?

Kategorie Aktuality

Myslím, že většinu z nás zastihla tahle nemilá pandemie nepřipravené a trvalo nám pár dní než jsme nějak dokázali reagovat a přešli z (nezbytného) domácího šití roušek k nějaké alespoň trochu racionální ekonomické aktivitě. Všem myslícím lidem je dnes jasné, že přes všechny sliby vlády, to bude každý občan, každý živnostník, podnikatel, kdo zaplatí za tenhle importovaný průšvih. „Krev, pot a slzy“ nám sice nikdo neslibuje, ale přijdou.

U nás v Megaflexu tato realita znamená zejména dvě věci: zaprvé jsme z bezpečnostních důvodů tým rozdělili na dvě skupiny, které se navzájem vůbec nesetkávají, a pak jsme začali vyrábět a dodávat jednoduché ochranné roušky a plastové štíty. Právě tady Vám chceme nabídnout spolupráci!

Když najdete i v těchto složitých podmínkách obchodní model, který Vám umožní prodávat zmíněné produkty, uvítáme Vaše objednávky. Mimochodem, podle nařízení vlády je i maloobchodní prodej prodej hygienických pomůcek povolen.

Více o produktech najdete na našem webu, kde jsme vytvořili zvláštní kategorii zboží pod názvem ZDRAVOTNÍ POMŮCKY. Najdete tam nabídku tří velikostí roušek a jednoho plastového štítu.

Roušky jsou řezané na laseru z bavlněných látek a spojené sponkami. jedná se tedy o jednoduchý výrobek s nízkou cenou – balení se dvěma kusy byste mohli prodávat za 50 Kč s daní a nakoupit je u nás cca za 33 Kč (tedy se slevou 25%).

Ochranné plastové štíty, vhodné pro zdravotnický personál, ale i pro každého, kdo pravděpodobně přichází do kontaktu s nakaženými lidmi, najdete také na uvedeném webu. Doporučená prodejní cena je rovněž velmi nízká: 270 Kč. Vaše nákupní cena bez daně je zhruba 185 korun (sleva 20%).

Pokud vás naše nabídka zaujala, ozvěte se prosím. Podmínky dopravného jsou i u těchto výrobků standardní. Těšíme se na Vás!

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny