Inspirujte se: Přišel čas nápaditých vánočních dárků vyrobených na laserech.

Kategorie Lasery

Rok od roku je čím dál těžší vymyslet originální, neotřelý dárek. Ale s lasery od nás to není problém. Umí gravírovat do různých materiálů, řezat, popisovat, značit reklamní předměty. Mobily, tablety, kuličková pera, zapalovače, USB klíčenky a mnoho dalšího.

Laserové gravírování kreativních reklamních i jiných dárků je zkrátka v kurzu. Laserem označené individualizované předměty zanechají trvalý dojem. Ať už použijte laser CO2 pro perfektní zpracování dřeva, akrylátu, textilu nebo skla nebo vláknový laser, který perfektně gravíruje a značí kovy a plasty, jako je nerezová ocel, surový hliník, bronz, ABS, polykarbonát nebo polyamid. Navíc je to podstatně efektivnější, rychlejší a s nižšími náklady, než běžný reklamní potisk.

Výhody pro vás: úspora času, peněz a materiálu.

S laserovou technologií CO2 nebo technologií vláknového laseru lze značit a gravírovat extrémní rychlostí a odpadnou další náklady na spotřební materiál, jako jsou barevné náplně,chemikálie, pasty nebo spreje. Laserem vytváříte perfektní výsledky a nové efekty. Uděláte dojem na své klienty např. gravírováním fotografií.

 

V následující galerii vidíte zlomek toho, co je na laserech možné udělat. Další možnosti najdete na našem webu: www.megaflex.cz/lasery/
 

Máte zájem o koupi laseru?

Hodil by se vám laser pro vaše podnikání či výrobu? Navštivte naše stránky www.megaflex.cz/lasery/ a vyberte si ten váš. Preferujete osobní rozhovor s našimi odborníky? Můžete zavolat na: +420 284 829 696 nebo nám napište na laser@megaflex.cz. Rádi vám pomůžeme s výběrem vhodného laseru pro vás. 
 
 
 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny