PRINTY slaví: 40 let na trhu a více než 300 milionů prodaných kusů

Kategorie Razítka
Tags ,

V roce 1976 přinesl rakouský TRODAT na trh revoluční novinku – první plastové samobarvicí razítko Printy. Dosud se ho na světě prodalo více než 300 milionů kusů, což jej činí nejúspěšnějším modelem v historii samobarvicích razítek. Letos slavíme již 40 let tohoto skvělého výrobku, který se také stal předlohou mnoha a mnoha kopií po celém světě.

Toto malé plastové samobarvicí razítko způsobilo svým příchodem na trh malou revoluci. Mělo zabudovaný polštářek, dalo se obsluhovat jednou rukou, bylo lehké, přenosné, stylové a vhodné pro všechny. V devadesátých letech ho pak doplnila druhá inovovaná generace Printy 2. Měla zajímavý příjemný design a stala se – ne náhodou – nejkopírovanějším produktem na světě. Již na konci 90 tých let řada Printy překonala neuvěřitelných 100 000 000 prodaných kusů.

Inovativní přístup a nové materiály pak daly vzniknout řadě Printy 3, která se odlišovala přitažlivým ergonomickým designem. Od roku 2011 je na trhu zatím poslední, 4. generace Printy. Razítka jsou je lehčí, opět designově skvěle propracovaná a kompaktnější. Jsou vyráběna s velkým důrazem na ochranu životního prostředí a recyklovatelné materiály (CO2 neutrální).

  • 300 milionů prodaných kusů
  • nejúspěšnější samobarvicí razítko v historii firmy TRODAT
  • prošlo mnoha inovacemi, nyní je na trhu již 4. generace Printy 4

Gratulujeme k 40. narozeninám, Printy!

Modely Printy si jako registrovaní zákazníci firmy Megaflex můžete objednat v našem e-shopu nebbo prohlédnout v pdf katalogu razítek

Mohlo by vás zajímat:
Kde kdykoliv rychle a pohodlně najdete přehlednou pdf verzi našich katalogů?
Polštářky pro PRINTY 4 pasují i do starších modelů
Limitovaná edice: Neonová razítka Trodat Printy 4.0 již skladem
Razítko 4910 s přívěskem ve verzi PRINTY 4


 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny