Již brzy: Průzkum spokojenosti zákazníků s odměnou pro vás

I když se snažíme naši práci dělat, co nejlépe, občas nám možná něco unikne. Proto nás zajímá, jak jste spokojeni se spoluprací s firmou MEGAFLEX. Připravujeme pro vás v těchto dnech interaktivní online dotazník spokojenosti zákazníků, kde se vás – našich registrovaných partnerů – zeptáme na pár otázek. Brzy průzkum zde na Megablogu spustíme.    

Nemusíte se obávat, nebudeme vás, naše milé zákazníky a partnery, zatěžovat dlouho. K vyplnění by mělo postačit zhruba 7-10 minut vašeho času. Protože dobře víme, že čas je drahý, budete si moct jako naše poděkování za vyplnění dotazníku vybrat také odměnu.

Průzkum nám, doufejme, pomůže zlepšit naše služby a více je přizpůsobit vašim požadavkům.

Pokud máte nastavené automatické upozornění na články z Megablogu, přijde vám odkaz na článek s průzkumem také do e-mailu. Pokud jste si ještě odběr obsahu nenastavili a zaujaly vás naše články, můžete tak učinit velice snadno. Stačí v zápatí jakékoliv stránky Megablogu najet na červenou lištu a zadat do připravené kolonky váš e-mail a kliknout na tlačítko přihlásit odběr. Stejně snadné je také zrušení – v doručeném e-mailu kliknete na “odhlásit”.

odber novinek

Pokud si odběr obsahu přihlásíte, nemusíte se bát nadbytečného spamu, upozornění na nové články se odesílá 1x denně a to jen v případě, že přes den přibyl nový článek, kterých bývá maximálně 2-3 týdně – abychom vaši schránku nezahlcovali.

Děkujeme a těšíme se na vaše odpovědi.  

Váš Megaflexteam

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny