Trodat Starter Pack: sada razítek pro každého podnikatele, podnik či firmu

Občas vaši prodejnu určitě navštíví zástupce nově vznikající firmy, který si začal zařizovat kancelář a potřebuje razítka, ale zatím zcela netuší, jaký typ by se mu hodil a co všechno od firmy TRODAT může využít a potřebuje. Jako zkušení odborníci mu jistě budete umět poradit a také mu nabídnout další služby. Což bude mít – kromě dobré pověsti odborníka v oboru, který dokáže poradit – příznivý vliv na váš zisk.

Optimální vybavení kanceláře je zásadním bodem, který žádný podnikatel nechce a nemůže podcenit. Razítka TRODAT jsou tu proto, aby usnadnila a zrychlila výrazně práci a zabránila chaosu. Kromě sofistikovaného designu klade firma TRODAT důraz také na efektivitu. Dlouhá životnost razítek TRODAT zajišťuje mnoho let kompetentního zápřahu naplno při každodenní kancelářské práci.

Rozmanitost a efektivita v kanceláři

Všichni víme, že k úspěšnému založení vlastní společnosti je potřeba hodně odvahy a sebevědomí. Zejména v úvodní fázi zařizování, to bývají hektické dny. Je toho hodně, co je třeba oběhat a udělat.

Jako prodejci značky TRODAT chceme společně s vámi usnadnit práci podnikatelům a nabídnout jim komplexní balíček klasických razítek a moderních inovací.

Není důležité, zda jde o firemní razítko, datumku, číslovačku, razítko s vizitkou či QR kódem, razítko pro perfektní správu dokumentů nebo barevné MCI logo. Trodat je připraven na jakoukoli výzvu ve světě podnikání.

Starter Pack pro každého podnikatele, podnik či firmu

Nabídněte tedy zákazníkovi rozmanitý startovní balíček razítek, která by ve firmě rozhodně neměla chybět:

Trodat Professional 5206: firemní razítko, razítko s vizitkou či QR kódem

Trodat Professional je to pravé razítko do každé kanceláře. Stabilní, robustní a vždy po ruce. Kombinace moderního designu a maximální praktičnosti. Snadné a bezproblémové použití. Skvěle se hodí jako klasické firemní razítko, nebo jako vizitka, klidně včetně QR kódu.

(následující obrázky razítek můžete zobrazit po kliknutí ve větším formátu)

Objednat jako registrovaný zákazník Megaflexu můžete: ZDE

Trodat Professional 5460: pro správu účtů a dokumentů

Tento model razítka Professional není potřeba příliš představovat, neboť opakovaně získal ocenění za design Red Dot Award. Přesný a čistý otisk je samozřejmostí. Hodí se pro správu dokumentů a vedení účetnictví. Může obsahovat kombinaci textu a nastavitelného data. Skvělý nepostradatelný pomocník v každé firmě.

Objednat jako registrovaný zákazník Megaflexu můžete: ZDE

Kulaté razítko 4642: pro vaše firemní logo a individuální značení firemních dokumentů

Oblíbená řada Trodat Printy 4.0 nabízí také kulatá razítka. Ta mohou využít firmy pro osobní firemní loga, nebo je hojně kupují úřady či notáři pro jejich jedinečné kruhové otisky. S všestranným Printy 4642, se individualitě meze nekladou. Dodají vážnost, styl a firemní kulturu všem dokumentům. Otisk může být jednobarevný i vícebarevný. Jak si bude zákazník přát.

Objednat jako registrovaný zákazník Megaflexu můžete: ZDE

Trodat Pocket Printy  9512: mobilní a elegantní provedení

Design Pocket Printy mluví sám za sebe. Elegantní razítko se vejde do každé kapsy a je to perfektní výrobek na cesty, na jednání a za obchodem v terénu. Individuální otisk stále po ruce. Mobilní vizitka v kapse. Otisk může obsahovat třeba i QR kód.

Objednat jako registrovaný zákazník Megaflexu můžete: ZDE

Trodat Printy 4917 Black Out: pro ochranu citlivých dat

Ochrana dat je v této době důležitější než kdy jindy. Trodat Printy 4917 Black Out nabízí perfektní řešení pro překrytí a rychlé znehodnocení osobních dat či citlivých údajů. Nepostradatelné razítko pro zajištění bezpečnosti vašeho podnikání a nakládání s citlivými informacemi. Skvělé pro právní firmy, lékaře, advokáty, soudce ale i jakékoliv pole podnikání, kde se pracuje s rodnými čísly, adresami a dalšími osobními údaji. Toto razítko spolehlivě a pohodlně pomáhá chránit data nebo citlivé údaje, jako jsou čísla OP nebo rodné číslo a tak dále. Trodat otisk je spolehlivě překryje. Má průhledné okénko, které umožňuje přesné a strategické umístění „překrývacího“ otisku na papír. Printy 4917 „Black out“ je již v balení přímo opatřeno hotovou textovou deskou a polštářkem, takže je okamžitě možné jej začít používat.

Objednat jako registrovaný zákazník Megaflexu můžete: ZDE

Trodat Goldring Smart Style: pero, razítko a smart pen v jednom

Goldring Smart Style je ideálním vybavením pro propojení tradičního a digitálního světa. Smart pen, elegantní vysoce kvalitní pero a a funkční razítko jsou nepostradatelným doplňkem pro každodenní kancelářský život i mimo něj. Možnost psaní, razítkování a přesného a pohodlného využití na dotykových displejích je skvělou kombinací. Se stále větší oblibou tabletů, smartphonů, ipadů a dalších elektronických přístrojů se tento produkt jistě bude vašim zákazníkům hodit a zaujme je.

 

Objednat jako registrovaný zákazník Megaflexu můžete: ZDE

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny