Nestandardní deskové materiály Rowmark

Možná jste v našem on-line shopu zaznamenali deskové materiály ROWMARK. A možná jste si také všimli, že nejsou ve standardní nabídce. Jejich specifické vlastnosti je však předurčují pro nestandardní použití. Určitě by ale bylo škoda, kdybyste o nich i přesto nevěděli více:

ADA ALTERNATIVE

jsou jednovrstvé akrylátové desky s adhezivní spodní vrstvou. Jsou vhodné pro vrstvené aplikace, zejména dotykové značení pro zrakově postižené. Desky mají tloušťku 1,6mm, na skladě je máme v bílé barvě.

GRANITES DE LUXE

je dvouvrstvý akrylát s luxusním designem povrchu broušeného kamene. Desky jsou matné, a i když jsou vhodné pro exteriér, vypadají skvěle i jako informační systém do zajímavých interiérů. Materiál je skladem v tmavě šedé o tloušťce 3,2 mm.

HEAVY WEIGHTS

je trojvrstvý akrylát se strukturovaným povrchem (jako desky TEXTURES). Použijete-li ho jako informační tabule do interiérů či exteriérů, splní tak i nejnáročnější představy zákazníka. Tloušťka je neobvyklá: 6,35 mm. Na skladě máme desky v kombinaci černá-bílá-černá a červená-bílá-červená.
Všechny uvedené materiály lze řezat i CO2 laserem.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny