Páska na kovy LMM6018 – Materiály pro popis laserem

MM6018 je samolepicí páska s papírovým nosičem a vrstvou pigmentů i přísad podobná tekutým výrobkům řady LMM. Hodí se velmi dobře k černému popisování většiny kovových povrchů s vyloučením mokrého procesu při nanášení vrstvy. Páska zaručuje rovnoměrnou tloušťku vrstvy pro popis, stejně jako odstraňuje všechny problémy spojené se správným ředěním a nanášením materiálu.
LMM6018LF je doporučena pro čistý nebo eloxovaný hliník.

Aplikace

Značený povrch očistěte od nečistot, mastnoty, laku a případných chemikálií. Pro pokrytí značeného povrchu odviňte dostatečné množství pásky a nalepte pozorně černou lepící stranou dolů. Nutné je, aby páska rovnoměrně přilnula na materiál. Pokud se tak nestane, mohou být některá místa během laserového značení označena nerovnoměrně. Důležité je odstranění vzduchových bublin pod páskou – stačí uhladit povrch pásky rukou. Páska je vhodná pouze pro rovný povrch, v případě povrchu s nerovnostmi doporučujeme použít spíše pastu či sprej.

Zasychání

Pásku LMM6018 není nutné po aplikaci nechávat zaschnout, můžete ji značit okamžitě po aplikaci.

Vhodné lasery

LMM6018 pracuje s CO2 lasery i s pevnolátkovými (např. SHINE Fiber od Megaflexu)

Balení

2,5 cm x 15 m / 5 cm x 15 m / 7 cm x 15 m

BESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswy

Velmi speciální materiály TherMark pro popisování laserem tvoří ucelenou řadu přípravků pro vytvoření černého značení na kovech či plastech nebo barevného na skle, porcelánu či keramice. Jsou vhodné jak pro CO2 , Nd:YAG a Nd:YVO4 lasery ale i pro ytterbiové vláknové stroje.
Správný materiál najdete snadno pomocí on-line vyhledávání na www.thermark-popis.cz

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny