Kuchařská party Chefparade 2012

„Dříve jsme si mohli dovolit pozvat vás všechny na večeři, dnes – v době krize – si ji musíte bohužel uvařit sami 😉 ,“ poznamenal žertem na úvod letošní MEGAFLEX PARTY ředitel firmy Megaflex, Milan Boehm.

Z fotografií je vám již určitě jasné, o co šlo. Nejúspěšnější zákazníci Megaflexu se zpočátku nejistě, ale s velkým nadšením, stali aktivní součástí velmi populární a oblíbené kuchařské show pod vedením profesionálních kuchařů a speciálního VIP hosta, herečky Nadi Konvalinkové. Ve dvanácti týmech začaly vznikat neuvěřitelné pokrmy a lahůdky nejrůznějších chutí, vůní a konzistencí.

Brzy se i ti největší odpůrci vaření zapojili, aby krájeli, míchali, strouhali, pekli, smažili a také ochutnávali. A že bylo opravdu co – masové koule na kari, mušle, tataráček z lososa, španělská paella, smažené krevety v těstíčku, domácí nudle nebo poněkud záhadný desert churas – to jsou jen některé z lahůdek, které na Megaflex Chef Parade v pražských Holešovicích během chvilky vznikly.

Dobrým jídlem a pitím jsme oslavili nejen další úspěšný rok naší spolupráce, ale i významné jubileum: 100 let existence společnosti Trodat. Přijel jej s námi oslavit také zástupce firmy, pan Walter Doetzl. Po krátké úvodní řeči, ve které nejen poděkoval za skvělou spolupráci, ale také nastínil blízké plány Trodatu, se i on dal s chutí do vaření. Stoly se brzy prohýbaly lahůdkami a všichni si pochutnávali na vlastnoručně připravených pokrmech. Snad na vás pohodová atmosféra dýchne i z několika fotografií. Kompletní galerie fotografií si můžete prohlédnout zde:

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny