Naďa Konvalinková, speciální host MEGAFLEX PARTY 2012

Jsme rádi, že jste přijala pozvání a vařila s námi na kuchařské párty CHEFPARADE. Prozradíte nám, jaké jsou vaše zkušenosti se samobarvicími razítky? Razítkujete ráda?

Když se řekne razítko, vybaví se mi samozřejmě stará známá scéna z Ostře sledovaných vlaků s orazítkovaným zadečkem herečky Jitky Zelenohorské. Ale i já mám na divadelních prknech s razítky své zkušenosti. Ve hře Turecká kavárna od Roberta Thomase mi Václav Vydra v roli ministra v kanceláři dává v jedné scéně razítko přímo do výstřihu. Míval to staré klasické dřevěné a musím říct, že tím to tedy dost bolelo. Nedávno ho ale ztratil a je z toho dost nešťastný. Možná by mu Megaflex mohl věnovat jedno Printy, myslím, že jím by to bolelo o méně…

Firma Megaflex se zabývá také výrobou a prodejem orientačních systémů. Líbí se vám?

Orientační systémy k životu potřebuji! Díky nim tolik nebloudím. Například v nemocnici Motol, kam jsem v poslední době několikrát musela na ortopedii, bych bez orientačních systémů bloudila ještě teď.

Třetím odvětvím naší činnosti jsou lasery. Setkala jste se s nimi někdy?

Lasery znám z mých občasných návštěv kosmetiky. Vím, že mimo jiné výborně napomáhají hojení drobných poranění nebo vyhlazují vrásky. Nenapadlo mě ale, k čemu všemu se dají lasery ještě využít. Nevěděla jsem třeba, že lasery jde značit a popisovat různé materiály – jsou to šikovné mašinky!

Paní Konvalinková, vypadáte velmi vyrovnaně a spokojeně, prozradila byste nám, jaký je váš recept na spokojený život?

Vždy, pokud to jen trochu jde, se snažím o pozitivní myšlení. Všechno negativní se snažím potlačit a zastavit. Věřím tak trochu tomu, že to, co člověk do vesmíru vysílá, se mu i vrací.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny