Sociální sítě, weby, blogy aneb: Kde všude můžete Megaflex sledovat?

Megaflex nikdy nespí. Také proto již od roku 1996 využívá internet a v posledních letech i mnohé sociální sítě. I když rozumíme tomu, že běžně zaměstnaný člověk nemůže a ani nechce trávit hodiny na internetu, přece jen víme, že sociální sítě jsou všudypřítomné a proto nezbytné. Mnozí naši i vaši zákazníci je také rádi využívají, protože komunikace přes Facebook, LinkedIn nebo Instagram je pro ně snadná a příjemná. I proto jsme „na sítích“ také.

Kde všude nás tedy najdete a kde můžete sledovat a jaké informace a služby Megaflex na internetu nabízí?

Weby

Náš web a e-shop na adrese megaflex.cz jistě všichni znáte. Stejně jako na lasery specializovaný web https://www.megaflex.cz/lasery/. Zde najdete vždy to podstatné a jako registrovaní partneři můžete rovnou nakupovat v e-shopu.

Razitko.cz

Aplikace pro online sazbu a objednání razítek koncovými zákazníky u vaší firmy. Je určena pro všechny výrobce razítek Trodat v Česku a na Slovensku a jejich zákazníky. K dispozici je pro vás – naše partnery – zdarma.  Umožňuje každému prodejci razítek Trodat začít bezplatně užívat e-shop s adresou vasefirma.razitko.cz. Pokud zatím aplikaci nemáte, můžete si demo prohlédnout například ZDE a pokud se vám bude líbit, KONTAKTUJTE NÁS.

Megablog

Náš hlavní komunikační nástroj – komplexní internetový časopis společnosti Megaflex na adrese: www.mega-blog.cz plný novinek, článků, rad a tipů. Přehledně rozdělený na jednotlivé sekce – razítka, orientační systémy, lasery a materiály. Jednou ročně vám také posíláme tištěný výběr toho nejlepšího a několikrát ročně také souhrnný e-mailový newsletter, pokud vám chceme sdělit něco zásadního nebo vás upozornit na důležitou novinku.

Facebook Megaflexu

Dnes již patří Facebook spíše k tradičnějším a mírně zastaralým sociálním sítím, ale stále má miliony aktivních uživatelů po celém světě a vyplatí se s jeho pomocí komunikovat. Snadno se používá a umožňuje rychlá sdělení a jednoduchou obsluhu při nahrávání článků, fotografií či videí. Najdete nás na adrese:  https://www.facebook.com/megaflex.cz/

Instagram Megaflexu

Pro mladé a neklidné je zde oblíbená a populární platforma, kde se uplatní především fotografie, příběhy (stories) a krátká videa. Dobře se hodí pro kratší reklamní sdělení a kreativní zábavný obsah. Můžete si nás naladit na https://www.instagram.com/megaflex_marking/

Youtube Megaflexu

Platforma pro tvorbu a nahrávání profesionálnějších videí. YouTube byl v poslední době převálcován spíše Instagramem a Tik-Tokem, kde není kladen takový důraz na kvalitu a obsah sdělení. Pro profesionálnější videa je totiž potřeba kvalitní vybavení, kameraman, střihač a především delší čas na zpracování. I když na náš YouTube https://www.youtube.com/c/MegaflexCz nevkládáme často naše původní videa, snažíme se pro vás sdílet a sledovat zajímavosti a trendy u našich partnerů – Rowmark, Trodat, Trotec, Reiner atd. Nejnověji tam mimo jiné můžete najít videoprezentaci z Megaparty XXX+ z roku 2022.

LinkedIn Megaflexu

Tato síť je určena především pro sdílení profesních kontaktů a pracovních pozic, ale v poslední době zde vznikají i specializované stránky a skupiny na určitá témata. Rozhodli jsme se tedy nedávno vstoupit i na tuto síť a zaměřit se zde především na propagaci našich průmyslových laserů. Najdete nás na adrese: https://www.linkedin.com/company/megaflex-cz/

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny