Nová funkce Trotec Vision Design&Position výrazně usnadní práci s lasery

Funkce s názvem Trotec Vision Design&Postition nyní nově uživatelům laserů Speedy 400 Run on Ruby® umožňují vidět úlohy s nejvyšší přesností v reálném čase a usnadňují navrhování a polohování pomocí kamery a softwaru Ruby – rovnou živě. To nejen zkrátí dobu práce, ale umožní ještě přesnější laserové zpracování zakázky.

Výkonná kamera chytře integrovaná do horního víka laseru poskytuje softwaru Ruby® během několika sekund detailní, ostrý, barevný obraz celé pracovní plochy. Tímto způsobem můžete navrhovat grafiku, umístit text přímo na výrobek nebo zadat laserovou úlohu živě v Ruby®.

Velká výhoda: Již není nutné umisťovat grafiku ručně pomocí laserového ukazovátka, nemusíte ukládat polohu grafiky do softwaru, měřit materiály a předměty nebo se vydávat těžkopádnou cestou přes grafický software s tiskovým ovladačem. Vision Design&Position zkracuje dobu práce laseru. Zbytky materiálu lze pak také lépe využít.

Díky plné integraci s Ruby® je práce s laserem jednodušší, rychlejší a ziskovější. Uživatelé, kteří již funkci vyzkoušeli, si ji velmi chválí, protože získali dokonalý výsledek mnohem rychleji.

Výkonná kamera v horním víku laseru poskytuje rozlišení až 12 megapixelů a má ochranný filtr pro detailní, ostrý a živě barevný obraz celé pracovní plochy v Ruby®. A nezáleží na tom, zda je víko laseru otevřené nebo zavřené.

A navíc – můžete si prohlédnout naplánovanou úlohu laseru přímo na výrobku předem pomocí funkce „WYSIWYG“ – What You See Is What You Get – tedy „Co vidíte, to dostanete“.

Další usnadnění: Úlohy lze v Ruby navrhovat, otáčet i měnit jejich měřítko. Odpadá tedy ruční polohování pomocí laserového ukazovátka nebo ukládání grafické pozice v softwaruŽádné těžkopádné měření výrobků, zbytkových materiálů nebo předmětů.

 

Kalibrace kamery s danou čočkou se provádí pomocí potištěné fólie, která se vloží do pracovního prostoru a dodává se už přímo s laserem. Kalibrace probíhá ve dvou krocích, při otevřeném a zavřeném horním víku laseru a je velmi rychlá.

Tyto zajímavé a práci ulehčující funkce jsou dostupné u novějších laserů Run On Ruby – dosud tedy pro Speedy 400, ale od června 2022 nově také i pro Speedy 360 Run On Ruby.

—————————————————————————————————————————-

V případě zájmu o další informace nebo o nákup laseru nás laskavě kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490. Specializovaný web pro lasery najdete na adrese: https://www.megaflex.cz/lasery/

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny