Krásné svátky od Megaflexu a PF 2020

Uběhlo třistašedesátpět dnů a my opět přicházíme s přáním, aby se Vám i všem Vašim spolupracovníkům v roce 2020 všechno dařilo tak, jak o tom sníte. A i když to nakonec třeba bude o maličko horší než ten růžový sen, opravdu důležité je zdraví a Vaše spokojenost. Obojího Vám přejeme přeplněný koš.

Prodej razítek je v posledních letech naprosto stabilní, což je jistě dobrá zpráva. Nepochybně tomu pomáhá i rozšíření nabídky PRINTY v designu P4 a další nová razítka.

Prodej laserů nám letos roztáhl tváře do širokého úsměvu až na konci roku, kdy pár velkých zakázek změnilo prodejní trend. Také nás potěšil návrat několika zákazníků, které zklamali dodavatelé levnějších a úplně levných strojů.

Stále lépe prodáváme orientační systémy TRILINE. Myslíme si, že je to hlavně tím, že náš velký sklad umožňuje rychle pokrýt i větší zakázky. Také se rozšiřuje okruh firem, které poznaly, že orientační systémy s minimálními náklady dobře doplňují sortiment. Není žádným překvapením, že trvale roste také prodej deskových gravírovacích materiálů.

Přijde Vám také e-mail, ve kterém najdete detailní čísla naší vzájemné letošní spolupráce – tedy vašeho obratu u Megaflexu. Děkujeme Vám za to a těšíme se, že naše spolupráce bude i nadále tak obchodně úspěšná a příjemná! Případné další detaily o naší obchodní spolupráci najdete na našem webu (po přihlášení) v části MOJE FIRMA.

Ceny razítek se v roce 2020 nepatrně zvýší, ale růst ani zdaleka nedosáhne inflačního procenta. Nové ceníky najdete ve formátu .xls jako obvykle na našem webu www.megaflex.cz  v části Dokumenty.

Na začátku roku 2020 vám také rozešleme nové katalogy razítek. Najdete v nich dost drobných novinek: třeba razítko POCKET PRINTY, které se vejde i do docela malé kapsy.

V příštím roce s Vámi také rádi oslavíme 30 let Megaflexu. Detaily přijdou již brzo, ale rezervujte si datum: pátek, 17.4. 2019.

Opravdu moc si vážíme Vaší přízně a důvěry, kterou Megaflexu věnujete.

Váš Megaflexteam

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny