MEGAFLEX nabízí i roušky pro děti

Nejen dospělí, ale i děti starší dvou let i nadále potřebují roušky. Některé školky jsou již v provozu, další se otevírají a návrat pro děti na prvním stupni – i když zatím dobrovolný – se chystá v druhé polovině května. Není lehké na českém trhu roušku pro děti sehnat, proto jsme rádi, že vám toto zboží můžeme nabídnout. 

Děská bavlněná rouška PiggyNOSE S/M

Dětská rouška PiggyNOSE je ochranná anatomicky tvarovaná rouška (ústenka) z bavlněného plátna ve velikosti M/S (délka 325 mm), určená převážně pro děti. Balení obsahuje vždy 2 kusy stejné velikosti. Každou roušku je ještě možné zvětšit vystřižením přepážky – viz obrázek.

Roušky jsou vyrobeny laserem. Z hygienického hlediska je správné roušku nosit maximálně 2-4 hodiny, pak ji vyměňte za čistou. Doporučujeme ji před použitím i v jeho průběhu dezinfikovat napařením žehličkou. Jakkoli lze roušku opatrně ručně vyvařit, nejedná se o výrobek, který vydrží náročné používání dlouhou dobu. Roušku určitě neperte v pračce!

 

.

Pro zvýšení účinnosti nebo při užití v náročném prostředí, lze použít dvě roušky najednou.

Roušky, které Megaflex nabízí a také lehké a praktické ochranné štíty najdete již v našem e-shopu, jak jste zvyklí. Zboží jsme zařadili pod záložku „zdravotní pomůcky“.

Pro dospělé nabízíme látkové roušky PiggyNOSE a nově také roušky s nanovláknem NanoNOSE.

Cena zboží se vám zobrazí ve vašem profilu u MEGAFLEXu.

Těšíme se na vaše objednávky, doufáme, že toto zboží osloví vás i vaše zákazníky.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery firmy Megaflex.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny