Megaparty 2020 se bohužel opět odkládá, ale…

Tento týden jsme vám odeslali dárek a dopis s následujícím textem. Pokud jej ještě nemáte, zkontrolujte prosím poštu.

Vážení přátelé,

koronavirus našim oslavám letos opravdu nepřeje. Obáváme se, že riziko nákazy při osobním setkání mnoha lidí z několika zemí na jednom místě by bylo už zase příliš riskantní… a tak musíme s velkou lítostí již druhý pokus o oslavu zrušit. Nebo přesněji: posunout ji na neurčito, do lepších časů, kdy nebezpečí nákazy bude opravdu minimální.

Zatím Vám chceme navrhnout aspoň malou, zábavnou náhradu: dejte si spolu s námi skleničku prosecca, která Vám snad již přišlo poštou či s objednaným zbožím, a pošlete nám fotku z oslavy. Pokud se to povede, něco s fotkami provedeme! Nechte se překvapit.

Děkujeme a těšíme se alespoň na vzdálený, symbolický přípitek 2.10. 2020!

P.S. Ještě jedna drobnost: i když se naše vláda chová jako tlupa šílenců, rozhodli jsme se chránit Vás i nás před nákazou alespoň mírným zvýšením opatrnosti. Jakkoli jsme zatím všichni zdrávi (a doufáme, že i Vy), chceme Vás poprosit, abyste k nám do budovy v nutných případech vstupovali pouze s rouškou. Pokud nebudete mít s sebou vlastní, máme je pro Vás (společně s dezinfekcí na ruce) k dispozici u vchodu.

Děkujeme za pochopení

Váš Milan Boehm a Megaflex team

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny