Megaparty „25 let s vámi“ byla moc hezká. Díky vám!

Kategorie Aktuality

V pátek 25.9. 2015 jsme se sešli v krásných prostorách Muzea Karlova mostu v Pražských Benátkách, abychom společně oslavili 25 let Megaflexu na trhu a úspěšnou spolupráci s vámi, našimi zákazníky. Počasí nám naštěstí velmi přálo, takže jsme mohli společně plně vychutnávat nádherné pohledy na téměř pohádkový západ slunce nad Vltavou, Karlovým Mostem a Pražským Hradem.

Prohlédli jsme si společně muzeum Karlova Mostu, vyslechli uvítání ředitele Megaflexu, Milana Boehma, popili kávu v barokní kavárně muzea, plavili jsme se originálními čluny VODOUCH s výkladem o tajemném vodním podzemí staré Prahy a vše zakončili rautem, děkovnými projevy a volnou zábavou na palubě historického salónního parníku NEPOMUK, kde vystoupil také výborný hudebník Ondřej Ruml, který si všechny ihned získal svou bezprostředností a neskutečným hudebním talentem.

Večírku se zúčastnilo více než 170 našich dlouholetých a vážených obchodních partnerů a také zahraniční hosté, zástupci firem Trodat, Trotec, Noris, Polytech, Triline, Rowmark…  Jsme moc rádi, že jste si na oslavu našli čas. Opravdu si velmi vážíme naší spolupráce,  nejsou to jen slova. Díky, že jste byli s námi v tento slavnostní večer. Nyní můžeme vykročit pravou nohou do dalších, přinejmenším stejně úspěšných let.

Děkujeme, Váš Megaflex Team!

 –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny