Modernizujeme: do Megaflexu vám stačí už jen jediné číslo

Technologie se neustále vyvíjejí. Samozřejmě i Megaflex jde s dobou a zlepšuje své služby. Tento týden jsme přešli z analogové technologie na digitální VoiP telefonní ústřednu, což vám i nám přinese řadu výhod. A také vám postačí jediné číslo: 284 82 96 96.

Zkontrolujte si prosím v telefonním seznamu i seznamech vašich zaměstnanců, kteří jsou pověřeni komunikací s firmou Megaflex, že mají v seznamu číslo: 284 829 696 (ze zahraničí samozřejmě +420-…). Stará telefonní čísla si prosím z kontaktů odstraňte. Jedná se i o telefonní číslo: 602 253 225, které bude sice ještě 3 měsíce funkční, ale bude jen přesměrováváno na výše zmíněné nové číslo. Současně rušíme bývalá čísla faxů: 284 829 697 a 800-1-MEGAF: nikdo je už nepoužívá.

Jaké výhody tato změna přinese?

  • Zjednodušení a přehlednost

Pro kontakt s Megaflexem už nemusíte mít plný telefonní seznam různých čísel, postačí zcela jediné a spolehlivé: 284 829 696

  • Nebude obsazeno: Můžeme přijmout až 6 hovorů v jeden okamžik

Možná se vám v minulosti stalo, že jste nám volali a telefon hlásil obsazený tón. Nová VoIP technologie umožňuje přijetí až 6 telefonátů na číslo 284 829 696 současně – umí totiž příchozí hovor přesměrovat na další dostupné telefony ve firmě.

  • Stabilnější hovory bez přerušení

Staré analogové ústředny měly menší dosah s bezdrátovými telefony, takže se někdy při pohybu našeho pracovníka po firmě (například do skladu) telefonát mohl přerušit. Nová technologie má lepší pokrytí, takže náš zaměstnanec může v klidu s telefonem obejít celou firmu, aniž by se spojení ztratilo.

  • Identifikace volajícího

Nová technologie umožňuje poznat z jakého telefonního čísla nás voláte. Díky přiřazení firem k telefonním číslům tak bude naše komunikace snadnější.

  • Čistota hlasu a spojení

VoIP technologie slibuje také lepší spojení a čistotu hlasu bez ruchů. Prostě: vyšší kvalita.

Těšíme se na Vaše objednávky a telefonáty na jediném čísle: 284 829 696

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny