Nanoroušky můžete opět objednat, doplnili jsme zásoby

Kategorie Aktuality

Koranavirus bohužel zatím nezmizel, očkování také není dostupné. Mnozí z vás si zřejmě proto již racionálně udělali zásobu pro podzim a vykoupili všechny roušky NanoNOSE, které jsme měli na skladě. Nechali jsme proto vyrobit další materiál a roušky s vrstvou z nanovlákna ve velikostech XL/L, L/M máme opět skladem. Látkové roušky jsou fajn, ale nositele neochrání, nanoNOSE však ano! 

NanoNOSE: roušky s nanovláknem

NanoNOSE je ochranná tvarovaná jednorázová rouška ze dvou vrstev netkané textilie, kryjících vrstvu z nanovlákna. Tato rouška poskytuje významně větší ochranu nositeli, ale samozřejmě zachovává i základní vlastnost roušky, tedy ochranu ostatních. Vrstva z nanovlákna, naneseného mezi dvě vrstvy netkané textilie, má totiž tu úžasnou výhodu, že nepropustí viry. Poskytuje tedy nositeli značnou míru bezpečí například při cestování letadlem nebo jinými hromadnými prostředky, při návštěvě obchodních center, zdravotních zařízení a všude tam, kde byste se s vyšší pravděpodobností mohli potkat s nakaženými lidmi.

Jedná se roušky v principu na jedno použití, tedy minimálně každý den doporučujeme použít novou, zejména pokud se pohybujete v prostředí s vyšší možností nákazy. Pokud o tento výrobek máte zájem, ozvěte se nám nebo objednávejte přímo v našem e-shopu, jak jste zvyklí. Zboží najdete – i s vaší obchodní slevou – pod záložkou „zdravotní pomůcky“.

NanoNOSE nabízíme ve dvou velikostech: XL/L, L/M. Roušku je možné velmi jednoduše zvětšit na maximum vystřižením přepážky za uchem.

Každé balení obsahuje 4 kusy stejné velikosti. Roušky jsou vyrobeny laserem. Napaření či žehlení může poškodit filtrační nano-vrstvu.

Najdete je již v našem e-shopu. Zboží jsme zařadili pod záložku „zdravotní pomůcky“.

Cena se vám zobrazí ve vašem profilu u MEGAFLEXu.

Těšíme se na vaše objednávky.


Tento článek je určen pro obchodní partnery firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny