Paní Pospíšilová, BLAHOPŘEJEME!

Kategorie Aktuality

Obecně není společensky přijatelné, ani obvyklé, zveřejňovat věk oslavenkyně. Ale v tomhle případě můžeme jistě udělat výjimku, protože je jasné, že paní Pospíšilová nemá co skrývat.

Když jsme firmu POLYMEX přijeli do Olomouce navštívit, právě vyřizovala u pultu objednávku zákazníka na firemní razítko. Probrali rychle text otisku, typ razítka, lhůtu dodání – ano, budete ho mít zítra hotové, přijďte si po desáté hodině. Všechno naprosto profesionálně, rychle, s úsměvem. Není na tom nic tak zvláštního, kromě faktu, že ona půvabná dáma z fotografie právě dnes 16.8. 2019 slaví 90. narozeniny!

S oslavenkyní se známe ji několik desítek let. Když její syn začínal v devadesátých letech podnikat v oboru razítek, dodávali jsme mu první technologii na výrobu štočků z tekutého fotopolymeru a samozřejmě i razítka Trodat. Maminku i tehdy všechno moc zajímalo. Pak jsme se v průběhu let vídali při výletech razítkářů do Welsu, na pravidelných setkáních, i při našich občasných návštěvách. Paní Pospíšilová byla vždycky u toho, vždycky v dobré náladě, milá a přátelská. Jsem moc rád, že mohu jménem celé firmy Megaflex i touto cestou naší milé Marii Pospíšilové popřát hodně zdraví a radosti ze života a poděkovat jí za mnoho let krásné spolupráce: Užijte si dnešní den i všechny další a těšíme se již teď na naše příští setkání!

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny