Přejeme vám krásné svátky a přivítejte s námi novou verzi aplikace razitko.cz

Vážení a milí zákazníci firmy Megaflex, všichni máme za sebou hodně těžký rok, poznamenaný pandemií, kterou zatím nikdo z nás nezažil a málokdo si ji ještě na jaře vůbec dokázal představit.

Ani pro Megaflex nebyl končící rok lehký a neskončil žádným velkým obchodním úspěchem. Lépe se dařilo jenom prodeji laserů a také orientačních systémů Triline. S optimismem nám vlastním jsme také připravovali velkou oslavu 30 let naší spolupráce, ale bohužel, virus dvakrát rozhodl jinak. Snad se to v novém roce konečně podaří!

V personifikované verzi tohoto e-mailu jsme vám e-mailm poslali bližší informace o Vaší spolupráci s naší firmou. Moc Vám za to děkujeme. Jsme si vědomi, že letošní rok byl obchodně složitý, proto věříme, že ten příští bude ještě úspěšnější! Případné další detaily k naší spolupráci snadno najdete na našem webu (po přihlášení) v části MOJE FIRMA.

Nová verze www.razítko.cz

Máme ale i dobré zprávy z končícího roku. Moc rádi oznamujeme, že jsme dokončili zásadní inovaci bezplatné aplikace pro online sazbu a nákup razítek. Je nám jasné, že se i maloobchod s razítky přesouvá více a více na internet, proto naši známou aplikaci  www.razitko.cz stále zlepšujeme. Novou verzi spustíme mezi svátky a v ostrém provozu bude od 2. ledna. Kromě moderního designu, mnohem jednodušší a intuitivní obsluhy, možnosti výrazné individualizace vzhledu i obsahu, umožňuje klientům platbu kartou, ukládání vzorů… a mnoho dalšího.

Ti z vás, kteří aplikaci používají, nemusí okamžitě udělat nic: starou verzi prostě nahradí nová. Doporučujeme však ověřit všechna Vaše speciální nastavení, slevy, využití všech možností plateb, dopravy a podobně. Více o novinkách i postupu jednoduchého nastavení celého systému najdete od 1.1.2021 na našem webu v sekci DOKUMENTY/NÁVODY/RAZÍTKA. Pokud aplikaci zatím nepoužíváte, ale chtěli byste ji vyzkoušet, napište nám. Je to velmi snadná cesta k vyššímu a modernějšímu prodeji.

Velkoobchodní ceny razítek se v roce 2021 zvýší asi o 2%, nedosáhneme tedy ani míry roční inflace. Nové ceníky jsou Vám k dispozici v excelovském formátu jako obvykle na našem webu v sekci DOKUMENTY/CENÍKY/VELKOOBCHODNÍ. S platností od dubna 2021 také vydáme nový přehled Doporučených cen. Tištěnou verzi Vám samozřejmě včas zašleme, ceny v aplikaci razitko.cz se změní automaticky.

Děkujeme Vám za přízeň a důvěru, kterou Megaflexu věnujete a přejeme opravdu úspěšný, lepší a zdravější rok 2021!

S přátelským pozdravem

Dr. Alena Šebestiánová
marketing manager

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny