Aktualizovaný web výrobce laserů TROTEC

Kategorie Lasery

Partneři Megaflexu i zájemci o laser mají k dispozici specializovaný web věnovaný laserům v češtině a slovenštině na adrese https://www.megaflex.cz/lasery/.  Firma TROTEC, jejíž lasery dodáváme, spustila nedávno i novou verzi webu https://www.troteclaser.com, která může sloužit jako další zdroj informací.

Nový web https://www.troteclaser.com má vylepšenou navigaci, funkce vyhledávání i aktualizovaný obsah. Nová sekce v záložce Centrum nápovědy má za úkol vybavit zákazníky užitečnými tipy a triky pro manipulaci s jejich lasery. Zahrnuje také cenná témata jako jsou školení a webové semináře, často kladené otázky a ukázky výroby krok za krokem. Navíc byly rozšířeny i sekce produktů, aplikací a materiálů.

Pokud tedy potřebujete ještě detailnější informace, manuály a inspiraci, můžete navštívit kromě https://www.megaflex.cz/lasery také www.troteclaser.com a objevíte nový obsah a funkce. Web TROTECu je dostupný v angličtině, němčině, francouzštině a dalších jazycích.

————————————————————————————————————————————————————————–

V případě zájmu o další informace nebo o laser, nás kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny