Chcete novou verzi programu JobControl 10.6? Máme ji pro vás!

Kategorie Lasery

Pro uživatelé laserů TROTEC máme důležitou informaci: máme k dispozici novou verzi ovládacího programu JobControl 10.6. Pokud chcete novou verzi napište nám, obratem vám pošleme odkaz ke stažení.

S novou verzí můžete zlepšit funkce vašeho laseru. Program je vhodný pro 32 bitové i 64 bitové operační systémy MS Windows a podporuje i novou verzi systému Windows 10. Kromě odstranění drobných chyb z minulých verzí obsahuje i následující novinky a vylepšení:

1) Funkce přetažení pro změnu pořadí barev

 Místo klikání na danou barvu a vybrání nového ukazatele ze seznamu, lze nyní barvu jednoduše vzít a přetáhnout na místo jiné barvy.

jobcontrol10-6_1 

2) Zpracování lze rozšířit o specifický štítek

 V databázi materiálů můžete vybrat volbu „View – Show parameter info column“. Objeví se dodatečný sloupec. Zde je možné nastavit specifický štítek pro každý proces.

jobcontrol10-6_2 

3) Panel nástrojů „Automatické ostření“

 Softwarové zaostření je nyní pro uživatele skryto. K zobrazení panelu musíte v záložce „Zobrazení“ vybrat „Automatické ostření“.

jobcontrol10-6_3 

4) Rotační zařízení lze konfigurovat

 Rychlost otáčení rotátoru lze nyní nastavit v menu Příslušenství. Menší rychlost eliminuje vibrace a výsledkem je lepší kvalita gravury.

jobcontrol10-6_4 

5) Končí podpora systému Windows XP
Upozorňujeme proto zákazníky, kteří si JobControl 10.6 nainstalují na systém Win XP, že program nemusí být zcela funkční.

6) Plná podpora pro Corel DRAW X8
Corel DRAW X8 byl otestován a je plně funkční pro novou verzi JC.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

V případě zájmu o další informace kontaktujte autora textu pana Lukáše Nováka, lukas.novak@megaflex.cz nebo na tel. 725 574 817

Další informace o laserech a také všechny kontakty na prodej a servis laserů najdete v záložce KONTAKTY na adrese http://www.megaflex.cz/lasery/

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny