Je to tu! Nové funkce pro velkoformátové řezací lasery SP

Kategorie Lasery

Trotec představil na veletrzích Fespa a Texprocess 2017 zcela nové funkce velkoformátových laserů SP pro zlepšení práce s těmito stroji. Pojďme se na ně podívat podrobněji.

1. Přístup ze všech 4 stran a Tandem Assist

Pracovní plocha laserů SP3000 a SP2000 je určena pro velkoformátové materiály a velkoobjemovou výrobu. Je snadno přístupná ze všech stran a umožňuje rychlé a ergonomické nakládání a vykládání, a to i během zpracování. Právě zde vstupuje do praxe zcela nová funkce softwaru JobControl® – Tandem Assist. Navádí a radí obsluze během práce a podporuje vysoce efektivní zpracování.
Pracovní oblast lze prakticky rozdělit na dvě zóny. Zatímco laser pracuje v zóně A, výřezy mohou být vyloženy a nový materiál vložen do zóny B. Tím se minimalizují doby nečinnosti a zvyšuje se produktivita.

tandem assistTandem_JCTandem_buttons

2. Rozšíření pro materiál v roli (Roll Material Extension)

S rozšířením pro materiály v roli se laserový řezací stroj SP3000 stává sofistikovaným laserovým systémem pro velkoobjemové řezání textilií. Plně automatizované řešení je vhodné pro aplikace v oblasti plastického značení (soft-signage) a pro řezání technických textilií. SP3000 je kompatibilní se všemi běžnými průměry a hmotnostmi. Vlajky, bannery, dresy, filtrační materiály, závěsy, plachty, airbagy nebo čalouněný nábytek jsou vyráběny rychle a bezchybně.
Rozšíření pro laserové řezání materiálů v roli může být flexibilně uspořádáno pomocí dopravního pásu s rolovacím zařízením nebo s vykládacím stolem (v závislosti na pracovním postupu).

 

roll extension 

Obě funkce si můžete prohlédnout v přiloženém instruktážním videu. Videa jsme také přidali na náš Megaflex youtube kanál, kde je vždy snadno najdete.

Chcete si laser pronajmout nebo koupit, zajímá vás tato problematika? Navštivte náš web http://www.megaflex.cz/lasery

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-–-

V případě zájmu o další informace nebo o laser, kontaktujte nás na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte pana Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či pana Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490

 

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny