Již v prodeji: Rotátor pro lasery – univerzální sklíčidlo pro snazší práci

Rotační zařízení pro gravírování válcových předmětů je vám jistě dobře známé. Většina z vás používá rotační zařízení s kónusy – což znamená, že sklenička, hrneček nebo třeba lahev, jsou sevřeny mezi pevným a pohyblivým kónusem, který předmět nejen drží, ale i vycentruje.

Některé rotátory jsou vybaveny válci, na kterých značený předmět leží a válce jimi otáčí. Tento postup je vhodný pro předměty větších rozměrů. Problém ale nastává u značení předmětů malých průměrů, například psacích potřeb, různých nástrojů a podobně.

Samostředící sklíčidlo

Megaflex přichází s novinkou – univerzálním samostředícím sklíčidlem, které je upraveno pro namontování na standardní rotátor Trotec. Stačí pouze odmontovat kónusový nástavec na straně u motoru a místo něj namontovat sklíčidlo. Od toho okamžiku máte možnost přesně a pevně fixovat předměty malých průměrů.

K upnutí značeného předmětu není potřeba žádných nástrojů (kličky), lze jej pohodlně utáhnout jen rukou. Sklíčídlo umožňuje nejen přímo upínat předměty, ale i nejrůznější adaptéry, držáky, apod.

Maximální upínací průměr je 88 mm, ke sklíčidlu jsou dodávány čelisti pro vnější nebo vnitřní upínání. 

Sklíčidlo je skladem, můžete si ho ihned objednat za cenu 4.650 Kč včetně adaptéru.

Rotator-sklicidlo-celkovypohled

————————————————————————————————————————————————————————————

Naše laserové odborníky a techniky můžete kontaktovat na telefonu: 724 102 490 (autor článku Jiří Dušek), 725 574 819  (Ondřej Beran), 725 574 817 (Ing. Lukáš Novák) nebo e-mailem ve tvaru: jmeno.příjmení@megaflex.cz

Další informace o laserech a také všechny kontakty na prodej a servis laserů najdete v záložce KONTAKTY na adrese http://www.trotec-laser.cz/

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny