JobControl 11.3 – máme pro vás novou verzi programu

Nová verze programu JobControl 11.3 nabízí opět spoustu nových funkcí a je již k dispozici na vyžádání. Napište nám a my vám zašleme instalační balíček.

Co je v programu nového?

Volitelné přesazení (Padding)

Při umisťování úloh s pravoúhlými liniemi řezu na vnější straně je vhodné mít mezi úlohami definované přesazení. Proto je nyní možné zadat kompenzaci do pole „Padding“ v dialogu „Nastavení desky“. Můžete umístit úlohy  z tiskové fronty na pracovní plochu jako obvykle dvojitým kliknutím a úlohy budou umístěny s posunem mezi nimi.

Manuální výběr registrační značky

Někdy i s nejlepším nastavením nelze najít registrační značku v JobcControl Vision. Aby se zabránilo zpoždění, objeví se následující dialog:

Přesunutím kříže do středu značky a stisknutím tlačítka OK získáte aktuální pozici pro výpočet kompenzace úlohy. To znamená úsporu práce a času na přípravu!

Automatická aktualizace

Pro zlepšení distribuce nových softwarových funkcí nyní dokáže nová verze JobControlu automaticky najít aktualizace a informovat uživatele.  Zákazník může zahájit stahování a později nainstalovat novou verzi. V nastavení lze také funkci automatické aktualizace snadno deaktivovat.

Další vylepšení

  • Vylepšené zpracování velkých úloh v tiskovém ovladači
  • Vylepšení plánování trasy řezu
  • Oprava některých chyb a bugů
  • Některá další vylepšení pro lasery SP2000/3000 a novou Speedy 400

 

Důležité upozornění: Upgrade na verzi 11 je určen pro uživatele s JobControlem verze 10 a 9. Upgrade je zpoplatněn dle ceníku – cena je 14 794 Kč bez DPH. Verze 11 pracuje s operačním systémem Windows 7, 8 a 10. Pokud používáte verzi JobControl 9, tak doporučujeme pořízení nového PC, jelikož verze 11 je mnohem náročnější na hardwarové požadavky a při aktualizaci na původním PC by se práce se softwarem výrazně zpomalila.

Pokud máte o upgrade zájem, ozvěte se nám a my vám rádi pošleme instalační balíček.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery firmy Megaflex.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny