Laserová akademie: Gravírování osobních motivů na telefony, iPhony & iPady

Individualizované gravírování je v současné době velkým trendem. Proto mnoho zákazníků uvítá gravírování do chytrých telefonů, tabletů a notebooků. Lasery od Megaflexu to umí perfektně.

Individualizovaný design a loga na iPhone, iPad, Blackberry, notebooky a tablety jsou v centru zájmu. Jestli chcete zařízení individualizovat – s lasery Trotec a SHINE Fiber můžete gravírovat širokou škálu různých grafik jako jsou podpisy, loga nebo třeba otisky prstů.

Laserové značení hliníkových a plastových krytů

Většina krytů u chytrých telefonů a notebooků je vyrobena z eloxovaného hliníku a lakovaných plastů. Zatímco laser CO2 je nejvhodnější pro značení eloxovaného hliníku, pro značení plastů budete potřebovat vláknový laser. Unikátní laser Trotec Speedy 300 flexx kombinuje oba zdroje laserového záření v jednom stroji, a je proto ideálním nástrojem pro čisté a přesné laserové gravírování chytrých telefonů, tabletů, atd.

 

 

 laserydopodopor2

 

 

Získat nezávaznou nabídku můžete ZDE

Chcete si laser pronajmout nebo koupit, zajímá vás tato problematika? Navštivte náš web http://www.megaflex.cz/lasery

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-–-

V případě zájmu o další informace nebo o laser, nás kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte pana Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či pana Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny