Laserová akademie: Gravírování svatebních skleniček

Ukážeme vám, jak ozvláštnit vzhled obyčejných skleniček individuálním motivem. Hodí se především pro svatby a jiné zvláštní události. Budete potřebovat: rotační zařízení, skleničky, papírovou utěrku, houbičku nebo sprej a trochu vody a samozřejmě laser. My použili Speedy 300, 80 W, čočka 2,0″.

.

Použité parametry laseru:

Výkon: 100% – Rychlost: 60% – frekvence: 1000 ppi – vypnuté ofukování

Krok 1: Připojte rotačního zařízení

Chcete-li vložit a připojit rotační jednotku, tak musí být laser vypnutý. Poté můžete laser zapnout a vložit připravenou sklenici do rotátoru..

Krok 2: Příprava skleniček

Pro přípravu skla budete potřebovat papírovou utěrku, trochu vody a houbičku nebo sprej. Aby se zabránilo štěpení skla, položte papírovou utěrku na povrch skleničky a navlhčete ji. Nejjednodušší způsob je pomocí houbičky nebo spreje. Zkontrolujte, zda neexistují žádné vzduchové bubliny nebo vrásky pro dosažení perfektního výsledku.

Krok 3: Vložení skleničky do rotátoru

Vložte skleničku do rotátoru a ujistěte se, že je správně upevněná. Pokud má vaše sklenička kuželovitý tvar, nastavte úhel sklonu dokud povrch, který chcete gravírovat není v rovině.

Krok 4: Gravírování skleničky

Importujte soubor PDF do CorelDraw, upravte ho dle vašich požadavků, nebo použijte svůj vlastní design a pošlete ho do laseru. Ujistěte se, že jste aktivovali rotační zařízení a správně zadali průměr skleničky v dialogu vlastností.

Lasery vhodné pro tuto aplikaci:

lase1ls2

Chcete si laser pronajmout nebo koupit, zajímá vás tato problematika? Navštivte náš web http://www.megaflex.cz/lasery

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-–-

V případě zájmu o další informace nebo o laser, nás kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte pana Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či pana Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny