Napište si o novou verzi programu JobControl 10.7

Kategorie Lasery

Pro uživatelé laserů TROTEC máme důležitou informaci: máme opět k dispozici novou verzi ovládacího programu JobControl 10.7. Pokud chcete nejnovější verzi napište nám, obratem vám pošleme odkaz ke stažení.

S novou verzí můžete zlepšit funkce vašeho laseru. Program je vhodný pro 32 bitové i 64 bitové operační systémy MS Windows. Kromě odstranění drobných chyb z minulých verzí obsahuje i následující novinky a vylepšení:

Sdílení aktivačního klíče

Nyní je možné sdílet klíč i s ostatními uživateli v počítači. Chcete-li sdílet aktivační a licenční klíč, musíte aplikaci spustit jako správce. Otevřete dialog pro registraci softwaru v nabídce nápovědy:

Potom přetáhněte klíč, který chcete sdílet, z části „Aktuální uživatel“ do části „Všichni uživatelé“.

Software registration 1

Software registration 2

Hierarchické skupiny materiálů

Skupiny materiálů mohou být generovány uvnitř existující skupiny.

NewGroup_materials

Nastavení směru gravírování pro jednotlivé barvy

Směr gravírování lze nyní měnit pro každou barvu během zpracování. Pole pro výběr požadovaného směru jsou nyní uloženy uvnitř databáze materiálů. Navíc je nyní možné střídat směr gravírování. Výchozí nastavení je „shora dolů“.

engraving direction

Bezpečná pozice hlavy pro SP2000/SP3000

Do softwaru pro velkoformátové lasery byla přidána bezpečná pozice laserové hlavy.

SP_head save position

Zvolte možnost „Bezpečnostní poloha v Z“ a přidejte „Bezpečnostní vzdálenost do Z“. Bezpečná vzdálenost je hodnota, o kterou se osa Z posune nahoru při spuštění úlohy. Maximální hodnota pro bezpečnou vzdálenost je 50 mm.

Je-li zapnutý bezpečný pohyb v ose Z, zaškrtnutí políčka „Zaostřit při startu“ bude zastíněné (neaktivní). Automatické zaostřování není povoleno, pokud se používá bezpečný pohyb.

SP_head save position2

Polohu při zaostření lze uložit po klepnutí na tlačítko Z. Aktuální pozice se pak uloží do textové oblasti a tryska se přesune do bezpečné pozice. Není-li pozice pro zaostření nastavena ručně, použije se pozice, ve které zůstane hlava stroje při spuštění úlohy.

SP_head save position3

Při spuštění úlohy je poloha při zaostření zapsána do textové oblasti panelu nástrojů a přepínač s ikonou Z je zapnutý. To ukazuje, že pro osu Z je zabráněno ručním změnám. Je možné stále spustit automatické zaostření stroje. Pokud je spuštěno automatické zaostření laseru, nová hodnota bude použita pro další úkoly.

Rychlé vektorové pohyby, které byly zahájeny z ovládacího panelu laseru, nejsou podporovány! Laser zůstává zaostřený!

Přesunutí nad registrační značky není podporováno! Laser zůstává zaostřený!

Tuto funkci používejte opatrně a udržujte řezací stůl volný a bez překážek!

CorelDraw 2017 je plně podporován.

Nemusíte se bát kompatibility s programem CorelDraw2017.

Registrační značky z bitmapových dat

Nová funkce umožňuje generovat registrační značky z bitmapových dat bez nutnosti obrysové čáry nakreslené kolem vyplněného kruhu.

Registrační značky z vektorových dat

Tato nová funkce umožňuje vytvářet registrační značky z kruhů kreslených vlasovou čárou a tisknout bez vylepšené geometrie.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-–-

V případě zájmu o další informace nebo o laser, nás kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte pana Lukáše Nováka na tel. 725 574 817.

Upgrade na nejnovější verzi je zdarma možný pouze pro uživatele, kteří už mají verzi JobControl 10. Pro uživatele, kteří mají starší verzi JobControlu (v. 9, v. 7) je upgrade zpoplatněn dle ceníku. 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny