Navštivte Showroom laserů v Megaflexu

Kategorie Lasery

Hledáte vhodný laser? Máte plán výroby nebo zadání a nevíte, zda laserové řešení bude pro vás optimální? Bude vhodný spíše portálový laser nebo průmyslový s rozmítaným paprskem? Abyste si mohli lépe vybrat, funguje pro vás showroom v provozovně firmy Megaflex na Praze 3, kde vám pomůžeme všechny vaše otázky zodpovědět. A dobře si vybrat. Stačí si domluvit schůzku s našimi odborníky.

Takhle to u nás v showroomu v Megaflexu vypadá, k vidění je celá škála strojů a možností z naší laserové nabídky. Především se jedná o lasery Speedy a Rayjet:

 

.

.

Nabízíme lasery: pro gravírovaní, řezání a popis i průmyslové lasery

Přijďte si prohlédnout nejmodernější laserová gravírovací, značící a řezací systémy Trotec Speedy a průmyslové lasery. K vyzkoušení jsou připravené jak CO2, tak i vláknové lasery s pevnou i proměnnou (MOPA) délkou pulsu. Stačí zavolat nebo napsat, naši technici jsou připraveni zodpovědět každou vaši otázku.

Pokud uvažujete o nákupu laseru, ale potřebujete si je vyzkoušet a poradit se, jaký model by pro vás byl ten nejvhodnější nebo otestovat materiál, jsme tu pro vás a těšíme se po domluvě na vaši návštěvu v budově Megaflexu Osiková 3, Praha 3.

Více se dočtete také zde:

Lasery k pronájmu

Průmyslové lasery

Kompaktní lasery

Velkoformátové lasery

Ekonomické gravírovací a řezací lasery

Příslušenství laserů

Předvybrat a přečíst si spoustu zajímavých informací o všech typech laserů, které prodáváme si můžete na našem specializovaném webu: http://www.megaflex.cz/lasery nebo také v dalších článcích na Megablogu v sekci lasery
Objednat se do showroomu můžete e-mailem nebo telefonicky (Lukáš Novák na tel. 725 574 817 či Jiří Dušek na tel. čísle: 724 102 490).

—————————————————————————————————————————————————————————————

Výrobce a distributor:
Megaflex spol. s r.o.
Osiková 3
130 00 Praha 3
http://www.megaflex.cz/lasery
laser@megaflex.cz

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny