Novinka pro vás: Atmos Nano – odsavač pro vláknové lasery

Kategorie Lasery

Atmos Nano je kompaktní odsávací systém určený pro omezené prostory a dokonale se hodí pro aplikace, kde je použitý vláknový laser. Odsavač obsahuje inteligentní funkce, jako je režim úspory energie, automatickou regulaci výkonu v závislosti na zanesení filtrů, a rychlou a pohodlnou výměnu filtrů. Filtruje plyny a částice, které jsou menší než 1 mikron a nejsou viditelné pouhým okem a to díky konstrukci HEPA filtru.

Atmos Nano_staniceatmos nano

Vlastnosti Atmosu Nano:

Technologie FlowControl:

Díky technologii pro řízení průtoku je výkon plně automaticky regulován v závislosti na zanesení filtru. Takže si můžete být jisti, že plyny a prach jsou optimálně extrahovány pro všechny aplikace a je zaručen konstantní průtok vzduchu.

Malé rozměry a váha:

rozměry 399x328x540 mm a váha 32 kg – odsavač je velmi kompaktní i díky rukojetím a pohyblivým kolečkům.

Obousměrné ovládání:  

Atmos komunikuje se softwarem Trotec JobControl, SpeedMark nebo DirectMark. Software se automaticky spustí, když začne laser pracovat, a zastaví, jakmile práce je dokončena. Kromě toho, se v softwaru zobrazí provozní oznámení a upozornění.

Bezkartáčové turbíny:

Atmos Nano je vybaven bezkartáčovou bezúdržbovou turbínou.

Digitální ovládací panel:

Ovládací panel je snadno přístupný. Je vybaven membránovou klávesnicí včetně digitálního displeje informujícího o zanesení filtrů, průtoku vzduchu, provozních hodinách a otáčkách turbíny.

Energeticky úsporný režim:

Software Trotec JobControl může být použit k nastavení času chodu turbín před a po dokončení úlohy. Výkon je spolehlivě a plynule regulován a šetří cennou energii a peníze.

Pohodlná výměna filtru:

Filtr lze snadno v případě potřeby vyměnit. Jednoduše otevřete horní kryt, vyjmete filtr a vložíte nový. Kombinovaný filtr se skládá z předfiltrační vložky, HEPA filtru a aktivního uhlí. Tato konstrukce zaručuje dlouhou životnost filtru a efektivnost nákladů.

Atmos Nano_filtr

Atmos Nano je vhodný pro lasery Trotec Speedy 100 fiber, Speedy 300 fiber a také pro průmyslové lasery ProMarker 300, SpeedMarker 300, SpeedMarker CL a Megaflex SHINE.

Objednat u Megaflexu si jej můžete ihned a to přímo zde

Pokud potřebujete poradit nebo máte o zboží zájem a nejste registrovaní zákazníci naší firmy, kontaktujte laserové odborníky: na telefonu: 725 574 817 (autor článku Lukáš Novák) 724 102 490 (Jiří Dušek), 725 574 819  (Ondřej Beran),  nebo e-mailem ve tvaru: jmeno.příjmení@megaflex.cz

Další informace o laserech a také všechny kontakty na prodej a servis laserů najdete v záložce KONTAKTY na adrese http://www.trotec-laser.cz/

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny