Představujeme program JobControl Cut

JobControl® Cut je plně integrovaný editor pro zpracování a optimalizaci základních geometrií řezů v laserovém softwaru Troctec JobControl® – aniž bychom museli v grafickém softwaru znovu měnit původní geometrii. S upgradem na JobControl® 11.0 bude JobControl® Cut již součástí balení. Získejte dokonalý výsledek řezání v několika snadných krocích.

  • JobControl® Cut vyžaduje jen krátké zaškolení a je snadné jej používat.
  • Šetří náklady a zvyšuje kvalitu konečných produktů.
  • Dokonalý výsledek řezání.

Jak to funguje?

V aplikaci JobControl® Cut lze použít následující editační funkce:

Obrysy mohou být přiřazeny jednotlivým barvám a lze je definovat jako vnitřní nebo vnější řezací čáry, případně je lze zvolit pro vektorové gravírování.

Díky automatickému připojení řezacích geometrií jsou sousední linie spojeny tak, aby vytvářely kontinuální obrys. Takto lze řezané geometrie rychle a snadno opravit.

Pomocí funkce „nastavit počáteční bod“ lze vybrat ideální počáteční body. Tím dochází k vyloučení nesrovnalostí v řezacích linkách.

S korekcí prořezu (kerf) jsou kompenzovány rozměrové chyby způsobené prořezem laseru pro správné sestavení jednotlivých vyřezaných částí. Zásuvné spoje jsou zarovnány a dokonale do sebe zapadají.

Definováním segmentů lead in / lead out laser začíná řezat mimo skutečnou geometrii řezání. Proces nemá negativní dopad na kvalitu hrany hotového výrobku. Kvalita okraje je konzistentní po celé své dráze kolem výrobku.

Funkce třídění umožňuje optimalizovat dráhu řezání. Tím se snižuje doba zpracování. Simulace vám umožňuje zkontrolovat dráhu řezání předtím, než ji provede samotný laser.

Původní data nebudou přepsána. JobControl® ukládá editovanou verzi samostatně do fronty úloh.

Zajímá vás tato problematika? V případě zájmu o další informace nás kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte pana Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či pana Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny