Pronájem laserů v těžké době

Kategorie Aktuality, Lasery

Jsme si vědomi toho, že mnozí z Vás se kvůli pandemii koronaviru dostali do nelehké situace: musíte mít zavřeno, ale skoro všechny náklady nabíhají dál… Sice všichni slyšíme od vlády, jak všem a každému úžasně pomůže, ale realisté mezi námi vědí, že nic takového není technicky možné. Všechny peníze, které vláda někomu dá, musela nejdříve někomu sebrat – většinou ve formě daně. A pokud si stát prostě peníze natiskne, což bohužel není také vyloučeno, tak zvýší inflaci a na té prodělá opět každý člověk, který má nějaké úspory, například na horší časy. Takže smutná realita je, že přes všechny sliby a řeči na koronavirus doplatíme všichni, ze svých kapes a účtů.

Odklad platby nájmu

Abychom alespoň trochu ulehčili situaci firmám, které si od nás pronajaly laser, ale nemohou ho v současnosti využívat, rozhodli jsme se, že fakturaci pronájmu zařízení, které stejně nemůžete řádně používat, odložíme, tedy přesněji přesuneme na konec období pronájmu. Toto opatření by mělo pomoci Vašemu aktuálnímu cash-flow. Víme, že to není žádný zázrak či všelék, ale také nejsme kouzelníci, ani ministři financí.

Jak to bude fungovat? 

Pokud máte o nabízenou úlevu zájem, prosíme o stručný email k rukám dr. Šebestiánové. Zájemcům prozatím odsuneme platbu za květen. Pokud bude nepříznivá situace trvat dál, budeme schopni poskytnout ještě další odklad měsíční splátky za červen 2020. Pak Vás budeme informovat o dalším postupu. Předpokladem pro toto řešení samozřejmě je, že máte všechny minulé splátky nájemného až do dubna uhrazeny.

Držíme palce, aby se Vám a Vašim blízkým i spolupracovníkům nákaza vyhnula a aby se situace brzy vrátila do normálních kolejí…

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny