Trotec Laser Remote – dálkové ovládání laserů

Trotec Laser Remote: první program pro Apple iOS, kterým můžete ovládat váš laser Trotec Speedy a sledovat postup prací z iPhonu nebo iPadu.  To vše, aniž byste museli vstát od právě rozdělané práce u stolu nebo odcházet od prodejního pultu. Verze pro Android přijde brzy!

trotec-laser-remote-icon

Na AppStore je od konce března letošního roku ke stažení program pro dálkové řízení laserů s pohyblivou hlavou Trotec Speedy. Laser Remote usnadňuje přehled o zpracování aktuální úlohy a zbývajícího času do konce gravírování nebo řezání. Díky virtuální pracovní ploše je změna pozice laseru snadná – stačí se pouze dotknout displeje na požadovaném místě. Efektivitu práce zvyšují stavová hlášení o dokončených nebo čekajících úlohách. Ke snížení zmetkovitosti přispívají také upozornění na možné chyby. Programem Trotec Laser Remote je možné řídit více laserů Speedy. Trotec touto aplikací opět nastavuje nový standard pro laserové systémy.

Jak program funguje

• dálkové ovládání připojeného laseru: informace, zda laser pracuje nebo čeká na novou úlohu

• ovládání laseru: „Pauza“ – přerušení práce. Současně lze vypnout nebo zapnout odsávání Trotec Atmos

Key-pad-Screen-1
• pozice laserové hlavy: hlavu je možné posouvat pomocí virtuální klávesnice, případně klepnutím na virtuální pracovní plochu

Quick-Positioning-Screen

• výpočet doby gravírování a řezání: Aplikace zobrazí informace o celkové a zbývající době zpracování aktuální úlohy

Machine-detail-screen-1

• současné ovládání více laserů Speedy

 Overview-Screen

Trotec Laser Remote je k dispozici zdarma na AppStore. Je kompatibilní s iPhone, iPod touch a iPad od iOS 6.0. Požadováno: Wi-Fi, ovládací program Job Control X a kompatibilní laserový systém Trotec. Předváděcí režim vám umožňuje vyzkoušet aplikaci dokonce bez stroje.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny