Video: Nový laser Speedy 400 v akci

Kategorie Lasery

Podívejte se na video, které ukazuje, co umí a jak pracuje nový laser Speedy 400. Průlomová rychlost zpracování, nejvyšší kvalita, snadná manipulace a pohodlná obsluha. To jsou jen některé z kvalit této novinky mezi lasery.


.

TROTEC Speedy 400 a jeho přednosti:

Maximální rychlost gravírování 4,2 m/s

Po 15 letech Trotec překročil svůj vlastní standard a maximální rychlost gravírování se zvýšila z 3,5 m/s a zrychlení 5 g na 4,2 m/s a 5 g. Díky nejnovější technologii vláknového laseru lze dosáhnout nové maximální rychlosti gravírování jak pro CO2, tak i pro vláknový laser.

OptiMotionTM – rekordní rychlost řezání

Pomocí technologie OptiMotion™ se rychlost řezání a zrychlení vypočítají na základě geometrie v reálném čase. To je standard pro větší řezací systémy, ale pro středně velké lasery je to opravdová inovace. Dokonalá kvalita křivky a až pětkrát větší rychlost při řezání. Nyní lze dráhu řezu naplánovat přímo v databázi materiálů v JobControlu.

Vylepšení ochrana proti prachu – Enhanced InPack Technology™

InPack Technology ™ je robustní konstrukce systému, kde jsou všechny důležité součásti zapouzdřeny v pevném, odolném krytu, který je chrání před nečistotami a prachem. Výsledkem je vyšší produktivita, delší životnost a nižší náklady na údržbu a provoz.

Patentovaná technologie Flexx™

Technologie Flexx Technology ™ vám nabízí dva laserové zdroje v jednom systému, které vám umožňují zpracovat v jedné zakázce celou řadu různých materiálů.

CO2 laser s výkonem až 250W

S novým systémem Speedy 400 lze maximální výkon CO2 laseru zdvojnásobit na 250 W, což zvyšuje rychlost řezání a gravírování a umožňuje řezání silnějších materiálů.

Vláknový laser MOPA

Laserová technologie MOPA rozšiřuje možnosti zpracování materiálu tím, že zlepšuje proces značení kovů a plastů. Mezi hlavní výhody patří rychlejší hluboké gravírování kovů, vysoce čitelné značení plastů nebo šedé označení eloxovaného hliníku.

 

Průchozí otvor

Díky průchozímu otvoru lze zpracovat velmi dlouhé výrobky, které jsou větší než samotný stroj, například dveře nebo dřevěné stěnové panely. U nového Speedy 400 je součástí standardního vybavení laseru.

Multifunkční koncept pracovních stolů

Prostřednictvím jednoduché a rychlé výměny jednotlivých pracovních stolů jsou zaručeny optimální podmínky pro každou aplikaci. Lze vybrat až mezi šesti typy pracovních stolů. Všechny pracovní stoly mají nyní stejnou výchozí polohu 0/0.

JobControl

Laserový software JobControl® vám perfektně pomáhá při gravírování a řezání laserem. Kombinuje řadu funkcí důležitých pro úspěch a intuitivní použitelnost do řídícího panelu, který umožňuje začínajícím i zkušeným uživatelům ihned začít a dosahovat vysoce kvalitních profesionálních laserových výsledků. Hlavní výhody jsou snadné použití, rychlá manipulace s laserovými úlohami a maximální efektivita. Software lze kdykoliv upgradovat a doplnit na verzi JobControl Vision nebo JobControl CUT.

Ergonomické a snadné vkládání

Nové ergonomické ovládání předního víka poskytuje obsluze maximální komfort a snadný přístup. Víko klouže nahoru a dolů, což eliminuje fyzické zatížení pro otevírání nebo zavírání předního víka.

Displej se zobrazením dynamického stavu

S novým stavovým LED displejem a ukazatelem průběhu je možné vidět provozní režim laseru a průběh úlohy přímo na stroji. Kromě dalších informací můžete na první pohled zkontrolovat, zda je laser zapnutý, úloha byla dokončena nebo zastavena nebo je aktivován laserový zdroj.

Stavy: Laser Zapnutý, Laser nečinný, Laser pracuje, Chyba laseru, Stav dokončení úlohy v %, Úloha dokončena, Úloha přerušena, Laser v servisním módu, CO2 nebo vláknový laser

Sonarová technologie – ultrazvukový autofokus

Nový standard pro přesné zaostřování – poskytuje nejvyšší úroveň přesnosti při zaměření v libovolné poloze na pracovním stole, není třeba používat nástroj pro zaostření.

 

Chcete si koupit laser? Chcete cenovou nabídku? Zajímá vás tato problematika? V případě zájmu o další informace nás kontaktujte na e-mailu laser@megaflex.cz nebo volejte pana Lukáše Nováka na tel. 725 574 817 či pana Jiřího Duška na tel. čísle: 724 102 490

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny