Vstupenka zdarma: Zveme vás do stánku Megaflexu na veletrh Reklama Polygraf

Kategorie Lasery

Dovolujeme si naše zákazníky a obchodní partnery pozvat na výstavu Reklama – Polygraf, která se koná na Výstavišti PVA v pražských Letňanech ve dnech 12. až 14. 5. 2015 mezi 10. a 18. hodinou. Doufáme, že navštívíte stánek Megaflexu v hale 4B, stánek 10. Představíme totiž stroje, které by dobře mohly rozšířit vaše služby.

  • laser TROTEC SPEEDY 300 s programem JobControl Vision a CCD kamerou pro přesné vyřezávání podle registračních značek
  • TROTEC SPEEDY 400, špičkový gravírovací, řezací a popisovací stroj s pracovní plochou 1000×600 mm, CO2 laserem až do 120W a s možností rozšíření o vláknový laser na verzi flexx.
  • TROTEC PROMARKER 300 – stolní pracovní stanice s vláknovým laserem TROTEC SPEEDMARKER FL  pro velice rychlé značení např. reklamních předmětů z kovů a plastů
  • Můžete si samozřejmě prohlédnout také ekonomický CO2 laser Rayjet 50, vhodné pro začínající gravéry i výuku v odborných školách, který si nemusíte koupit, ale i klidně jen pronajmout. 

Abychom se Vám mohli věnovat opravdu v klidu, domluvte si prosím termín schůzky předem (jiri.dusek@megaflex.cz, tel: 284829696). 

Pokud se rozhodnete nás navštívit, máme pro vás milou pozornost: napište si obratem o poukázku na volnou vstupenku pro vstup na veletrh.

Těšíme se na shledanou v Praze, ve stánku Megaflexu, v hale 4B, stánek 10.

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny