Zcela redefinovaný nový laserový software: Ruby 2.0

Kategorie Lasery

Práce s laserem bude jednodušší a rychlejší, celá digitální. Společnost Trotec 15. července představila Ruby® 2 a Speedy 400 Run on Ruby®. Beta fáze končí. Ruby® se v budoucnu stane standardem pro všechny lasery řady Speedy.

Název Ruby® odkazuje k prvnímu vynalezenému laseru, rubínovému laseru Theodora Maimana. Rubín je červený, stejně jako je primární barva společnosti Trotec. Rubín je jedinečný drahokam. Ruby® je registrovaná ochranná známka společnosti Trotec.

Ruby® spadá do produktové kategorie laserového softwaru. Tuto kategorii Trotec redefinoval tím, že do laserového softwaru, který je pro toto odvětví nový, přinesl perfektní funkčnost.

Posláním společnosti Trotec je zjednodušit, zrychlit a zvýšit zisk laserových uživatelů. Digitalizace je cesta.

Novinky ve verzi Ruby 2.0

Speedy 400 Run On Ruby

Nejinteligentnější laserový software a nejrychlejší laserová gravírka se stávají jedním: Speedy 400 Run on Ruby®. Provozujte Speedy 400 samostatně pomocí dotykového displeje bez nutnosti PC a připojte laser přes ethernet místo USB.

Dotykový displej

Intuitivní ovládání laseru s integrovaným dotykovým displejem. Laser lze nyní provozovat bez instalace softwaru JobControl.

Plná kompatibilita s MAC

Ruby je plně kompatibilní se systémy Mac. Umožňuje pomocí počítače Mac spravovat, vytvářet a připravovat úlohy pomocí platformy Ruby a odesílat je přímo do laseru.

Provoz přes mobilní zařízení

Získejte přístup ke všem vašim laserovým úlohám na stroji přímo z vašeho chytrého telefonu nebo tabletu. Připojte všechny laserové stroje do sítě a můžete k nim přistupovat odkudkoli.

Rotační zařízení

Nyní můžete vytvářet jakoukoliv gravírovací úlohu pro váš rotátor a zobrazit náhled ve 3D přímo v Ruby.

Trotec Vision

Trotec Vision nahrazuje předchozí modul JobControl Vision pro přesné řezání. Ruby nyní detekujte registrační značky i při nejnižším kontrastu.

Nové kreslící nástroje

Vytvářejte složitější tvary pomocí nových funkcí pro práci s objekty.

Podpora všech modelů řady Speedy

Ruby lze používat s modely Speedy 100, Speedy 300, Speedy 360, Speedy 400 a SP500.

HDLR – Technology

Gravírujte laserem nejjemnější detaily ostře i při plné rychlosti s technologií HDLR – TechnologyTM.

 

Od 15.7. 2021 jsou všechny nové lasery dodávány s Ruby. Nicméně bude možné pracovat dál i s JobControlem. Další verze Ruby 2.1 je v plánu na prosinec 2021 – v plánu je i česká verze.

 

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny