Akademie: Jak na webu Megaflexu vyberu materiály pro CO2 laserový popis?

Když se řekne gravírovací CO2 laser, je dnes každému poměrně jasné, o co jde. Většina z nás si asi představí větší či menší přístroj řízený počítačem a jeho kouzelný paprsek, kterým se značí, gravíruje, řeže a popisuje. Méně jasné už ale je, jaké materiály jím lze dobře a bezpečně zpracovat a naopak, které materiály jsou určeny pro mechanické gravírování nebo pro popis vláknovým laserem!  Možná proto oceníte, že na našem webu lze vyhledávat materiály (a nejen je) velmi jednoduchým a rychlým způsobem.

Kde hledat?

Správný materiál si můžete vybrat velmi snadno a rychle na www.megaflex.cz v části věnované MATERIÁLŮM. Přímý vstup ne tuto stránku je i tady: www.rowmark.cz. Tam už stačí jen kliknout na ikonku brýlí (druhá v liště vlevo nahoře) a vybrat si kategorii, v níž budu vyhledávat. Zjistíte, že vyhledávat můžete nejen mezi Materiály, ale také mezi Razítkovými barvami či Orientačními systémy.

Jak vyhledávat?

On-line vyhledávání je velmi intuitivní a umožňuje výběr podle mnoha vlastností. Výběr na začátku dle potřeby například zúžíte na DESKOVÉ MATERIÁLY ROWMARK. Tam pak dále vybíráte dle popisovaného materiálu, typu laseru, který máte k dispozici, podle požadované barvy popisu či metody aplikace i velikosti balení. Chce to jen zkusit: k dispozici je vám přes 300 materiálů pro laser i více než 100 materiálů pro mechanickou gravírku. Objednávka vybraného materiálu už je opravdu hračkou.

A co s materiály, které nelze přímo popsat CO2 laserem?

Nemáte-li k dispozici vláknový laser, velmi často to jde například s použitím MATERIÁLŮ PRO LASEROVÝ POPIS, které u nás můžete také vyhledat. Jedná se například o:

Stačí si materiál v našem online vyhledávání pod ikonkou brýlí vybrat, objednat a rozšířit tak váš sortiment.

 

 

 

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny