Laserová fólie Laserlight S64 zlatá: opět v nabídce

Kategorie Materiály

Oblíbený a hojně využívaný materiál Laserlight S64 zlatá máme opět na skladě. Materiál měl na čas výpadek v celé Evropě kvůli technickým problémům u výrobce. Jsme velmi rádi, že dodávky jsou obnoveny a můžete ho u Megaflexu opět bez problémů zakoupit.

Tuto samolepící fólii pro gravuru laserem Laserlight S64 zlatá najdete v našem katalogu buď jako listy o rozměru 610 x 305 x 0,1mm nebo si můžete objednat celou roli

Stačí kliknout na

LASERLIGHT S64,zlatá, kartáčovaná

../../images/k/s/rm/S64-! LASERmag - LaserLIGHTS brushed brass- black.png Samolepicí folie pro gravuru laserem, 610 x 305 x 0,1mm.

 

Samolepicí folie LASERLIGHT S64 pro gravuru laserem v roli

../../images/k/s/rm/S64-! LASERmag - LaserLIGHTS brushed brass- black.png Samolepicí folie pro gravuru laserem v roli, 30cm x 1524cm role, tloušťka 0,1mm.

 

  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny