Laserová guma pro nejlepší kvalitu razítek TRODAT

Megaflex nabízí celou škálu materiálů pro zpracování laserem a výrobu razítek. Guma patří mezi základní materiály, které se používají především na výrobu razítkových štočků. Jaké typy gumy nabízíme? Některé jsou dokonce za skvělé ceny v srpnové akci.

Pokud jste našimi registrovanými partnery, stačí navštívit e-shop, oddíl materiály a do vyhledavače zadat klíčové slovo „guma“ a ihned vidíte kompletní nabídku.

Nedávno do naší nabídky přibyla také novinka: tlustá guma TRODAT AERO 5mm

Gumu AERO 5 mm máme skladem a prodáváme po 1 ks o rozměru A4. Cenu najdete jako registrovaní zákazníci ZDE

TRODAT AERO 5 mm je perfektní laserová guma pro značení obalů většího rozsahu. Hodí se také na nerovné materiály, kde je potřeba, aby razítko mělo větší reliéf.  Jedná se o vulkanizovanou gumu pro výrobu razítkových štočků laserem, bez zápachu při gravírování.

Syntetický kaučuk světle šedé barvy, tloušťka 5mm/ 52ShA, odolná ředidlům a slabým kyselinám. Zvláště vhodná pro razítkování obalů: papírových sáčků, krabic nebo jiných obalů z papíru nebo vlnité lepenky. Hodí se i k potisku palet.

V katalogu (formát pdf) na str. 58 najdete stručný přehled a výhody jednotlivých gum, které prodáváme:

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Tento článek je určen pro obchodní partnery a registrované zákazníky firmy Megaflex. Pokud nejste registrovaný zákazník, ale máte zájem o konkrétní produkt, o kterém píšeme, můžete si jej objednat online nebo osobně koupit u kteréhokoliv z rozsáhlé sítě prodejců značky TRODAT poblíž vašeho bydliště či kanceláře.

Odebírat nové články emailem :
Přihlásit odběr
Ukládám váš email

Komentáře jsou uzavřeny